PIJANI NEMAC KOJI JE IZAZVAO SAOBRAĆAJKU ODLAZI U PRITVOR? Čeka se odluka o njegovoj sudbini
Vozaču koji je izazvao udes biće određen pritvor, Foto: Printscreen

JOŠ UVEK JE U BOLNICI

PIJANI NEMAC KOJI JE IZAZVAO SAOBRAĆAJKU ODLAZI U PRITVOR? Čeka se odluka o njegovoj sudbini

Kako su svi svetski i domaći mediji juče preneli, vozač je bio u alkoholisanom stanju, a po svemu sudeći je vozio i bez vozačke dozvole

Objavljeno:

Vozaču "mazde" koji je, po svemu sudeći, izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić, trebalo bi danas da bude određen pritvor. Odluka o tome trebalo bi da bude donesena u toku dana.

Saobraćajna nesreća koja je ostavila Srbiju u šoku a prilikom koje je tragično nastradao legendarni pevač Šaban Šaulić, izazvana je najverovatnije nepažnjom 34-godišnjeg vozača "mazde" iz Gitersloa.

Kako su svi svetski i domaći mediji juče preneli, vozač je bio u alkoholisanom stanju, a po svemu sudeći je vozio i bez vozačke dozvole.

foto: Printscreen

Na putu A2 nešto pre 7.00 sati ujutru, nije video da automobil ispred njega koči zbog gužve na koju nailaze. Usled toga, udario je svojom "mazdom" u "seat" u kom je, između ostalog, bio i Šaban Šaulić na suvozačevom mestu i od siline udarca oba automobila su izletela sa puta i udarila u bankinu.

U nesreći je povređeno njih četvoro, uključujući i vozača "mazde" koji je prošao sa lakšim povredama ramena. Njemu su u bolnici izvadili krv, a oba automobila su poslata na veštačenje.

Kako je "Blic" jutros saznao, u toku dana bi trebalo da se odluči da li će vozač "mazde" biti zadržan u pritvoru do 30 dana, budući da je pod sumnjom da je pijan i bez dozvole izazvao nesreću sa smrtnim ishodom.

Podsećanja radi, zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Svi oni su se vraćali sa Šaulićevog nastupa koji je prethodno veče održan u Nemačkoj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.