TREBA DA PROĐU OZBILJNE PROCEDURE: Otkrivamo kada će telo Šabana Šaulića biti dopremljeno u Srbiju
Šaban Šaulić, Foto: Printscreen

tuga

TREBA DA PROĐU OZBILJNE PROCEDURE: Otkrivamo kada će telo Šabana Šaulića biti dopremljeno u Srbiju

Sanela i Mihajlo prvim letom otišli za Nemačku.

Objavljeno:

Nedugo nakon saznanja da im je otac Šaban poginuo, Sanela i Mihajlo Šaulić uputili su se ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla, s kog su prvim letom otišli u Nemačku kako bi preuzeli telo pokojnog oca koje bi, kako saznajemo, danas, najkasnije sutra trebalo da bude dopremljeno u Srbiju.

foto: Dragan Kadić

Prema našim saznanjima od izvora bliskog porodici pokojnog pevača, postojale su dva moguća načina da se Šabanovo telo dopremi u Srbiju, a dogovoreno je da to bude najbrži i najefikasniji način.

- Sanela i Mihajlo su tamo, svi su na vezi sa njima. Postojale su dve varijante - da telo danas bude dopremljeno kolima, a da se njih dvoje vrate sutra avionom. Međutim, kako sam čuo, ipak će i Šabanovo telo biti dopremljeno avionom, redovnim letom. E sad, niko ne može još uvek tačno da kaže kada će to biti, danas ili sutra... Trebalo bi, nadaju se da će biti danas, samo ako uspeju da završe svu potrebnu papirologiju, znate, to su ozbiljne procedure sad tamo. Ali znam, i telo će biti dopremljeno avionom, takođe avionom će se vratiti i Šabanova deca - za Pink.rs ispričao je izvor blizak Šaulićima, koji je odlično upućen u novonastalu situaciju.

foto: Printscreen / Kurir / DRAGAN KADIĆ, WESTFALEN-BLATT.DE

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je juče u ranim jutarnjim časovima u Nemačkoj, na auto-putu A2 kada se nešto pre 7 sati u automobil u kojem je sedeo na mestu suvozača zakucalo vozilo tridesetčetvorogodišnjeg nemačkog državljanina, koji je vozio bez dozvole, u alkoholisanom stanju. Spasilačke ekipe su brzo izašle na mesto nesreće, ali Šabanu nije bilo spasa, budući da mu je, kako je lekar rekao, pukla aorta. Sa Šabanom su u automobilu bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je zadržan na bolničkom lečenju, kao i muzičar Mirsad Kadrić, koji je i dalje kritično.

Bonus video

ŠABANOV SIN MAHAJLO OTEKAO OD SUZA, SA SESTROM NAPUSTIO KUĆU NA DEDINJU: Šaulićevi naslednici krenuli da preuzmu očevo telo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.