OD AUTOMOBILA NIJE NIŠTA OSTALO: Neobjavljene fotografije S MESTA NESREĆE Šabana Šaulića izazivaju jezu (FOTO)
Mesto nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić, Foto: WESTFALEN-BLATT.DE, DRAGAN KADIĆ

HOROR

OD AUTOMOBILA NIJE NIŠTA OSTALO: Neobjavljene fotografije S MESTA NESREĆE Šabana Šaulića izazivaju jezu (FOTO)

Nakon nesreće pevač je hitno prebačen u bolnicu, nakon čega je podlegao povredama

Objavljeno:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je juče prilikom saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom koji su tom prilikom povređeni, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Nakon nesreće pevač je hitno prebačen u bolnicu, nakon čega je podlegao povredama. Nesreća se dogodila jutros oko 6:50, kada se Šaban vraćao sa nastupa.

Prilikom saobraćajne nesreće Šaulić je sedeo na mestu suvozača, a u njih se zakucao vozač Mazde (34) koji je tom prilikom bio u alkoholisanom stanju i vozio bez saobraćajne dozvole.

Nemački portal "Neue Westfälische" objavio do sada neviđene fotografije sa mesta nesreće. Fotografije pogledajte OVDE.

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pevač zapravo izazvao saobraćajku.

Ove tvrdnje preneo je sajt nemački sajt Iz.de. Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez vozačke dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

Pri snažnom udaru, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta", prenose nemački mediji. Oba vozila su naglo skrenula udesno sa koloseka i zaustavila se jedno naspram drugog nakon što su udarila u bankinu između suprotnih traka.

Istraga je dokazala ko je kriv. Naime, 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo je na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik bili povređeni.

Istraga je pokazala da je 34-godišnji muškarac iz Gitersloa bio pod jakim dejstvom alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču “mazde” je izvađena krv, a oba vozila su zaplenjena za potrebe istrage. Na mestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva. Snimak sa lica mesta pogledajte OVDE.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.