ŠABANA UBILA STARA RANA: Potresna ispovest JEDINOG SVEDOKA SMRTI kralja narodne muzike
Šaban Šaulić preminuo je juče nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, Foto: Nemanja Pančić, Printscreen Facebook

NIJE MU BILO SPASA

ŠABANA UBILA STARA RANA: Potresna ispovest JEDINOG SVEDOKA SMRTI kralja narodne muzike

Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli

Objavljeno:

Slobodan Boban Stojadinović, kum kralja narodne muzike Šabana Šaulića i jedini preživeli svedok njegove pogibije u smrskanoj olupini automobila “seat”, potvrdio je “Blicu” da se kobnog jutra Šaulić vozio vezan pojasom, ali da mu se od siline sudara otvorila kobna stara rana koju je operisao pre tri godine.

Šaban Šaulić je 2016. godine u Italiji operisao stomačnu aortu koja mu je, kako se tada pisalo, izazivala ozbiljne zdravstvene tegobe.

foto: Printscreen/ Instagram

- Čuo sam od doktora malo pre da mu je pukla aorta koju je operisao i da su pokušali da mu je sastave - kaže za “Blic” Stojadinović.

Stojadinović, Šaban Šaulić i njegov muzičar i vozač Mirsad Kerić teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod grada Bilefelda, na zapadu Nemačke, kada je na njih naleteo pijani vozač bez vozačke dozvole, koji je prošao sa najlakšim povredama. Šaulić je ubrzo podlegao ranama.

- Sedeo sam iza Šabana. Bio je vezan. Iskreno se plašim da je od siline udarca povredio arteriju koju je operisao. Spekuliše se da je srce puklo i da je imao srčani udar. Ne sećam se svega od udarca, bio sam u nesvesti. Nisu znali da je operisao aortu, da sam bio tu možda bih mogao da im kažem šta je bio problem - kaže Stojadinović.

Bogdan Markata, menadžer koji je organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, oglasio se i otkrio šta se dogodilo u bolnici.

- Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina - rekao je on za "Premijeru vikend specijal".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.