PIJANI NEMAC KOJI JE UBIO ŠABANA SAD TVRDI DA JE ŠABANOV VOZAČ KRIV ZA UDES! Novi ŠOK posle tragedije!
Šokantan prizor na mestu nesreće, Foto: Printscreen

nemci pišu

PIJANI NEMAC KOJI JE UBIO ŠABANA SAD TVRDI DA JE ŠABANOV VOZAČ KRIV ZA UDES! Novi ŠOK posle tragedije!

Pri snažnom udaru, pišu nemački mediji, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta"

Objavljeno: 08:24h

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pevač zapravo izazvao udes!

Ove neverovatne tvrdnje preneo je sajt nemački sajt Iz.de.

Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

foto: Printscreen

Pri snažnom udaru, pišu nemački mediji, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta". Oba vozila su naglo skrenula udesno sa koloseka i zaustavila se jedno naspram drugog nakon što su udarila u bankinu između suprotnih traka.

Istraga je, međutim, dokazala ko je kriv, i da je to 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi dalje lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik povređeni.

Istraga je pokazala da je 34-godišnji muškarac iz Gitersloa bio pod jakim dejstvom alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču “mazde” je izvađena krv, a oba vozila su zaplenjena za potrebe istrage.

Osim tragično nastradalog pevača, u kolima su bili vozač i kum Šabana Šaulića Sloba Stojadinović koji ga inače stalno prati na nastupima.

Stravična nesreća se u dogodila juče ujutro oko 6.50 na putu A2 u pravcu Dortmunda.

Na mestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva.

Za vreme trajanja ispitivanja nesreće je autoput A2 u pravcu Dortmunda je privremeno zatvoren na pet sati.

BONUS VIDEO:

OVAKO SE ŠABAN VESELIO SA PUBLIKOM NEŠTO VIŠE OD 12 SATI PRE SMRTI! BILI SMO ZAJEDNO NA BINI, A SADA SE OPRAŠTAMO: Uvek ću rado pevati naš duet, ALI TEŠKO BEZ SUZA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/immobilien-zeitung.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.