OTKRIVENO POREKLO PSA KOJI JE IZUJEDAO DEVOJČICU! Čovek u čijem dvorištu je bio ispričao sve!
Pas je izujedao devojčicu (ilustracija), Foto: Profimedia

užas u višnjici

OTKRIVENO POREKLO PSA KOJI JE IZUJEDAO DEVOJČICU! Čovek u čijem dvorištu je bio ispričao sve!

Na licu mesta bila je i policija, a Hitna pomoć zbrinula je devojčicu koja je samo pukom srećom prošla sa lakšim povredama

Objavljeno:

Stanar iz Ulice maršala Tita u Višnjici pred čijom kućom je juče razulareni pas izujedao dete, za beogradske medije otkrio dap as nije njegov, već ga je samo hranio.

Veliki smeđi mešanac ležao ispred otvorene kapije dok je devojčica od pet, šest godina prolazila ulicom sa majkom i tada je skočio na dete.

Majka je pokušavala da devojčicu otrgne od psa, ali je razularena životinja i dalje napadala, sve dok komšije nisu uspele da je savladaju i uvedu je u dvorište.

Na licu mesta bila je i policija, a Hitna pomoć zbrinula je devojčicu koja je samo pukom srećom prošla sa lakšim povredama.

Muškarac ispred čije kuće se dogodio napad tvrdi:

- To nije vlasnički pas, i nije moj, već lutalica koja nije čipovana. Ja imam ženku psa koja je u teranju i taj pas dolazio je zbog nje i hrane koju sam mu ponekad davao. Najviše sam potresen zbog deteta koje je moglo da nastrada. Ne znam gde živi devojčica, ali pronaći ću kontakt sa njenom porodicom i posetiću je sutra - priča on.

On kaže i da juče kada se odigrao nemili događaj nije bio kod kuće.

- Nisam bio u to vreme kod kuće, ali me je policija nazvala i rekli su mi šta se dogodilo. Zatečen sam celom situacijom i zaista ne znam kako je nasrnuo na devojčicu. Ja sam ga par puta hranio i nije delovao agresivno. Žao mi je zbog deteta, otići su sutra da je vidim i da popričam sa njenim roditeljima ako treba neka pomoć ili mogu na bilo koji drugi način da bar malo pomognem - kaže naš sagovornik.

U dvorištu kuće nema psa koga su juče naši reporteri videli i fotografisali.

- Policija, veterinari i ja jurili smo psa koji se krio juče u mom dvorištu. Kada smo ga pronašli, odveden je u azil. Uplašen sam i sam posle svega što se desilo, najviše za bezbednost svojih ukućana. Taj pas mogao je i nekog od njih da napadne - zaključuje muškarac iz kuće u Maršala Tita.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.