DEVOJČICI (15) OD BRUTALNIH ORGIJA TELO PUNO OŽILJAKA: Jezivi detalji afere koja je potresla Srbiju
Devojčica koja je seksualno zlostavljana, Foto: Printscreen/ Instagram

UŽAS!

DEVOJČICI (15) OD BRUTALNIH ORGIJA TELO PUNO OŽILJAKA: Jezivi detalji afere koja je potresla Srbiju

O ovome su obavešteni i Republičko javno tužilaštvo i Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije

Objavljeno:

Isplivali su jezivi detalji seksualnog zlostavljanja siromašne devojčice (15) iz sela Dobrnje u koje su umešani lokalni moćnici iz Petrovca na Mlavi, a koje su tamošnja policija i tužilaštvo pokušali da zataškaju!

Umešani u seks aferu dobro znaju da postoje na desetine video-snimaka silovanja i da je samo trenutak kada će ih neko objaviti. Posle otvaranja afere moćnici strahuju da će biti raskrinkani, a poznanici devojčice veruju da je njena bezbednost ugrožena. Postoji i realna mogućnost da je zaplaše da ništa ne prizna.

O ovome su obavešteni i Republičko javno tužilaštvo i Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije.

- Žrtva potiče iz siromašne porodice. Majka, koja je Rumunka, otišla je od kuće i napustila je devojčicu kad je imala svega 7, 8 godina. Devojčica je ostavljena na čuvanje ocu, a ima i brata. Brigu o njoj sa 15 godina preuzeo je Centar za socijalni rad koji nije ništa uradio da se devojci pomogne. Prepustili su je ulici. Svesna da živi u bedi, na žalost, vrlo rano je krenula da se bavi najstarijim zanatom - pričaju poznanici devojke.

foto: Printscreen/ Instagram

Prvo su sve to bile dečije igre - gledanje u grudi, a zatim je krenulo i sa hvatanjem za pojedine delove tela.

- Nije bila svesna da više nije bila dečja igra. Prva iskustva imala je sa svojim vršnjacima, a kad se pročulo za nju, počeli su da se raspituju i njihovi očevi: biznismeni, opštinari i policajci. Taj jedan, koji je blizak sa opštinskim funkcionerima, postao joj je ubrzo makro. Kako ga ne bi dirali i da bi sebi obezbedio siguran posao lokalnim šerifima je nabacivao devojčicu koja im je služila i kao poslovna pratnja za goste - tvrdi jedna njena poznanica.

Sa devojčicom su navodno orgijali i u svlačionici kod igrališta lokalnog kluba.

- Tu su dve sobe kod igrališta gde su dovodili devojčicu. Čak je i rođak jednog opštinara krao ključeve od njega da bi orgijao s devojčicom u toj svlačionici. Sinovi i očevi su je seksualno zlostavljali i u dvorištu stare škole, ali i u kukuruzištu iza nekadašnje diskoteke van varošice koja je sada zatvorena - navode upućeni u aferu o kojoj skoro ceo grad zna neki detalj, ali je zakon ćutanja na snazi.

Brojne modrice i stari ožiljci po kolenima i butina svedok su brojnih orgija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.