OTAC ME JE TERAO NA SE*S, A SESTRE SU NA TO PRISTAJALE! Jezivi detalji SILOVANJA potresli su Srbiju
Ukućani su nagovestili da su otac i ćerka imali specifičniji odnos., Foto: Filip Plavčić

STRAVIČNI DETALJI

OTAC ME JE TERAO NA SE*S, A SESTRE SU NA TO PRISTAJALE! Jezivi detalji SILOVANJA potresli su Srbiju

Devojčica za silovanje sestara nema dokaze, a pomenula je čak da je moguće da neke dobrovoljno imaju seks sa ocem

Objavljeno: 14:02h

Dominik B. (47) uhapšen je zbog sumnje da je silovao ćerku od 14 godina. Kako saznajemo, lisice na ruke su mu stavljene u sredu, kada je devojčica smogla snage da ga prijavi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, a istragom treba da se utvrdi kako se odigrao nemili događaj i da li je prijava osnovana.

Kako saznaju beogradski mediji, devojčica je posle prijavljivanja oca upućena na ginekološki pregled, kojim je utvrđeno da je imala seksualne odnose, ali da nema povrede. Saslušani su i ukućani, koji su nagovestili da su otac i ćerka imali specifičniji odnos.

- Devojčica je rekla da više ne može da podnese očevo maltretiranje i da nije normalno da je seksualno iskorišćava. Izjadala se da u kući živi mnogobrojna porodica i da je on napastvuje kad god mu se pruži prilika. Sumnja da pored nje napastvuje i njene sestre! Za silovanje sestara nema dokaze, a pomenula je čak da je moguće da neke dobrovoljno imaju seks sa ocem - objašnjava sagovornik upoznat sa slučajem.

On tvrdi da je Dominik stari znanac policije zbog različitih krivičnih dela, kao i da su članovi njegove porodice takođe krenuli stranputicom.

- Žive u nehigijenskom naselju i više puta je zbog njih intervenisala policija. Nisu prezali da nasrnu na patrole. Po priči njihovih komšija, ne libi se ničega, pa ni da počini incest! Ponašaju se kao da je veza između bliskih srodnika normalna. U toj kući je, navodno, bilo više silovanja, samo što ona nisu nikada prijavljena. Deca u toj kući priznata su od očeva, ali nije isključena mogućnost da ih je neko drugi napravio - priča sagovornik.

Istraga u ovom slučaju se sprovodi pažljivo, jer je, prema rečima izvora, „tamo sve moguće“.

- Dominik je negirao silovanje, ali nije porekao da je imao seksualni odnos sa devojkom koju je zakonski priznao kao ćerku. Sa njom rade psiholozi iz Centra za socijalni rad. Očigledno je da devojčica nije mogla više da podnese uslove u kojima je živela, a posle istrage će se pronaći najbolje rešenje, jer je pred njom budućnost - navodi izvor.

Komšije osumnjičenog su kratko rekle da se radi o porodici u kojoj je sve dozvoljeno i da ih ništa u vezi sa njima ne iznenađuje.

- Jedna od njihovih rođaka, Franciska D., poznata je u Zrenjaninu kao fatalna žena, za koju se sumnjalo da se bavila najstarijim zanatom. To čime se ona bavila i kako je živela mnogo je poštenije od ovog kako osumnjičeni živi - rekao je jedan od komšija.

Ucenama tražili oralni seks

P. K. C. (16), S. D. (15) i T. A. (14), trojica osnovaca iz Zaječara, više od mesec dana su ucenjivala svoje vršnjakinje da sa njima imaju oralni seks, plašeći ih da će na društvenim mrežama objaviti njihove obnažene fotografije. Dečaci su raskrinkani kada su roditelji jedne devojčice u telefonu pronašli preteće poruke. Ucenjivanje je trajalo od novembra do početka decembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Zaječaru sakupilo je dokaze i podnelo je predlog za izricanje kazni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.