HRVATI REŠAVAJU UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ! Otkrili su BITAN DETALJ koji je svima promakao, a vodi do ubice
Jelena Marjanović ispred kuće u kojoj je živela, Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

IZ ISTRAGE

HRVATI REŠAVAJU UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ! Otkrili su BITAN DETALJ koji je svima promakao, a vodi do ubice

Otkud sad oni?

Objavljeno:

Stručnjaci iz Hrvatske naveli su da je Jelena Marjanović prvi udarac po glavi mogla da zadobije dok je stajala, nakon čega je sigurno pala na čvrstu podlogu.

Naime, sa CFI je kontaktirao sudski veštak i specijalista neurohirurgije.

- Preko Jutjub kanala pratio me je sudski veštak iz Hrvatske. Prilikom putovanja sa vodećim veštacima i profesorima Medicinskog fakulteta analizirali su fotografije i došli su do istog zaključka da Jelena udarce ni u kom slučaju nije zadobila na tlu nasipa i u vodi kanala – kaže Šipka.

Stručnjaci iz Hrvatske naveli su da je Marjanovićeva prvi udarac po glavi mogla da zadobije dok je stajala, nakon čega je sigurno pala na čvrstu podlogu.

- Svi sledeći udarci su zadati u ležećem položaju, glava je bila oslonjena o tvrdu podlogu. Da je Jelena udarce zadobila s glavom u vodi u plućima bi se našla voda, a ne u dušniku. Krvarenje je bilo obilno i prskajuće budući da je srčana akcija bila održana, ali samo kod prvih udaraca. Nakon toga je krvarenje bilo više gravitacijsko i ne tako obilno – naveli su stručnjaci u mejlu prosleđenom Šipki.

Oni su naveli da bi bar pola litre krvi pevačica izgubila posle dva tri udarca, dok na mestu na kom je pronađeno telo obilnijeg krvarenja nije bilo.

- Moralo je biti rasprskavanje po okolini, kosa je morala biti slepljena krvlju, majica natopljena krvlju. Voda to nije mogla očistiti bez obzira na to što je bila potopljena. Udarci nisu bili fatalni da bi došlo do smrti u sekundi, dakle, disala bi u vodi, pluća bi bila napunjena vodom. U vodi je imala samo poslednji udah – dodao je hrvatski veštak.

Šipka je objasnio da zaključci veštaka nedvosmisleno upućuju na to da je Jelena dovezena i bačena u kanal gde je i umrla.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.