DEA IMA JOŠ JEDAN PRELOM, MORA NA NOVU OPERACIJU! Lekar sa VMA otkrio stanje voditeljke - Ne može da stane na noge!
Mladen priznao da stanje nije savršeno, Foto: Printscreen / Youtube

STRAŠNO

DEA IMA JOŠ JEDAN PRELOM, MORA NA NOVU OPERACIJU! Lekar sa VMA otkrio stanje voditeljke - Ne može da stane na noge!

Mladen priznao da stanje nije savršeno

Objavljeno: 07:06h

Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA.

Prekjuče u 14 časova prošla su kritična 72 sata otkada je voditeljka Dea Đurđević doživela saobraćajku u kojoj joj je otkinuta ruka. Njena porodica i prijatelji, kao i doktori koji brinu o njenom stanju na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, sa nestpljenjem su čekali da iscuri i poslednji minut. Iako su svi verovali da će njena hrabrost i jačina pobediti taj kritičan period, sa dobrim prognozama dočekali su te sate.

Profesor Marko Bumbaširević, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije posetio je u bolnici teško povređenu voditeljku “Pinka”.

- Zadovoljan sam njenim oporavkom. Dea odlično izgleda. Rečeno joj šta se dogodilo i dobro je podnela saznanje da joj je bila iščupana ruka. Ona je jaka i zdrava žena i nadam se da će dalji oporavak ići u najbolje mogućem redu. Ne žali se na bolove... - objašnjava profesor dr Bumbaširević i dodaje da je on u svakodnevnom kontaktu sa Deom i da se ona obraduje kada ga vidi.

#love ❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Prema rečima doktora Bumbaširevića, Dea ima i prelom karlice, što je sprečava da se podigne na noge. Kako se saznaje, doktori na Vojnomedicinskoj akademiji uskoro će doneti odluku kada će ta operacija biti urađena, a bitno im je da to bude što pre kako bi je položili na noge.

Dein emotivni partner, novinar Televizije “PinkMladen Mijatović, još uvek nije video devojku jer su posete zabranjene na intezivnoj nezi, kao i celoj bolnici zbog virusa koji vladaju. Ipak, on svakodnevno komunicira sa sestrama i doktorima koji brinu o Dei 24 sata dnevno.

- Lekari su mi rekli da je odlično psihički odregovala nakon ovih prognoza. Nasmejana je, raspoložena i dobro se drži. Ona je pravi heroj. Toliko je jaka da nije zaplakala nijednog trenutka. Sve sada protiče dobro, što nas sve raduje. Ima veliku snagu i energiju, ona je svesna i sve vreme se raspituje šta se događa u spoljnom svetu, sve je interesuje. Naravno, nema nikakav kontakt sa medijima, nema telefon niti bilo šta slično, ali se raspituje. Ja nisam još imao priliku da je vidim jer su posete na intenzivnoj nezi zabranjene, ali su mi sve preneli.

Uz Deu je sve vreme i majka Nena, koja ju je, kako se saznaje, videla samo nakratko. Ona za medije nije pričala, ali je u jednom trenutku samo na društvenoj mreži Fejsbuk, jer joj stižu stotine poruka podrške, kratko napisala:

„Hvala svima na podršci.“

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.