ANDRIJI DRAŠKOVIĆU POSLE INFARKTA UGRAĐENA 4 STENTA! Lekar otkrio kakvo je stanje kontroverznog biznismena
Drašković je iz Novog Pazara prevezao sanitet jedne privatne bolnice, Foto: Ana Paunković

dobro je

ANDRIJI DRAŠKOVIĆU POSLE INFARKTA UGRAĐENA 4 STENTA! Lekar otkrio kakvo je stanje kontroverznog biznismena

Drašković je iz Novog Pazara prevezao sanitet jedne privatne bolnice

Objavljeno: 15:37h

Kontroverzni biznesmen Andrija Drašković koji je juče doživeo infarkt tokom skijanja na Kopaoniku, iz bolnice u Novom Pazaru, danas je oko 11 sati stigao u KBC Dedinje.

Drašković je iz Novog Pazara prevezao sanitet jedne privatne bolnice, a na pomenutu kliniku odmah ga je dočekao tim lekara.

Kako za "Blic" otkriva Milovan Bojić, direktor KBC "Dedinje" odmah po dolasku u ovu ustanovu Draškoviću je urađena dijagnostika i snimljeni su mu krvni sudovi.

- Na tri srčane arterije stavljena su mu četiri stenta. Sada je smešten na odeljenje i ukoliko ne dođe do komplikacija on će biti već sutra pušten kući - kaže Bojić za "Blic".

Podsetimo, Drašković je tokom skijanja na stazi prvo osetio jak bol u grdima, zbog čega se odmah zaustavio i potražio pomoć. Najpre je odveden u ambulantu koja se nalazi u blizini staze. Lekarima se njegovo stanje uopšte nije svidelo pa su odmah doneli odluku da ga prebace u najbližu bolnicu radi detaljnog kardiovaskularnog pregleda.

Po prijemu u bolnicu, utvrđeno je da je Drašković imao infarkt, pa je odmah upućen na dodatne analize.

Nakon prvih intervencija Draškoviću bilo osetno bolje, a li da je odmah hospitalizovan kako bi bio pod stalnim nadzorom lekara.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.