POCEPANA UMRLICA, RAZBIJENO STAKLO: Oskrnavljeno mesto gde prijatelji pale sveće za ubijenog Mileusnića!
Ove informacije pojavile su se na Fejsbuk grupi Pravda za Miloša, Foto: Printscreen/facebook

STRAVIČAN PRIZOR

POCEPANA UMRLICA, RAZBIJENO STAKLO: Oskrnavljeno mesto gde prijatelji pale sveće za ubijenog Mileusnića!

Stanari na vratima zatekli razbijeno staklo i pocepanu umrlicu

Objavljeno:

Ulaz u zgradu gde je brutalno ubijen Miloš Mileusnić od strane „ubice s Fejsbuka“ Neđeljka Đurovića, ovih dana je oskrnavljeno.

Mesto na kom su prijatelji palili sveće i ostavljali cveće za brutalno ubijenog studenta, sada umesto umrlice stanari na vratima zatekli razbijeno staklo.

Ove informacije pojavile su se na Fejsbuk grupi Pravda za Miloša, na kojoj su njegovi prijatelji pokrenuli i peticiju da Neđeljko Đurović, koji je osumnjičen da je ubio studenta iz Čačka, dobije doživotnu robiju.

- Ovo je mesto gde je stajala Miloševa umrlica zajedno sa cvećem i svećama koje su palili mnogi drugari, poznanici! Umesto toga sada stoji jedno razbijeno staklo! U razgovoru sa stanarima zgrade utvrđeno je da su i oni palili sveće, i da niko od stanara zgrade nije odgovoran za ovo - napisano je na ovoj grupi.

Administratori stranice za ovakav čin optužili su ljude bliske osumnjičenom Đuroviću.

- Bliski ljudi ubice se ne smiruju! Ovo je jedna velika sramota koja mora da se zaustavi! Ljudi, čemu ovolika mržnja i bes? Gde će vam duša?! Ako je uopšte imate! Oteo je jedan mlad život bez ikakvog razloga!! Ništa vam nije sveto! - napisali su gnevni prijatelji, dodavši da će ih ovo naterati da izdrže u zahtevanju maksimalne kazne.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.