Pretio ženi koja se tek porodila: Rodila si invalida. Doći ću da ubijem i tebe i bebu! (FOTO)

MUŽ ČUDOVIŠTE

Pretio ženi koja se tek porodila: Rodila si invalida. Doći ću da ubijem i tebe i bebu! (FOTO)

Lekari u GAK "Narodni front" prijavili su policiji pretnju koju je muž uputio ženi koja se tek porodila jer beba ima problem s nogom
Objavljeno: 12:55h

Neki ljudi ne zaslužuju da imaju decu, u to nas svakodnevno uverava tužna svakodnevica Srbije. Pretučen ginekolog u GAK Narodni front! Ženi, koja se porodila u ponedeljak carskim rezom, muž monstrum je pretio jer je na svet donela bebu koja je imala miom veličine bebine glave. - Rodila si invalida. Doći ću da ubijem, i tebe i bebu! - pretio joj je preko telefona. Problem sa nogom je nastao jer dete nije imalo prostora da se pravilno razvija, pa joj je jedan ekstremitet bio zgrčen. S nogom je sve u redu i uz pomoć vežbi će se u potpunosti razviti - kažu u GAK "Narodni front".

Lekari smatraju da je drama nastala jer žena problem nije dobro objasnila suprugu. - Požalila se lekaru da joj muž preti. O tome je obaveštena i policija. Taj čovek se nije pojavio da vidi ženu i bebu. Ipak, ona je ceo dan preplakala - kažu u bolnici. U policiji kažu da je porodilja odbila da sarađuje i nije otkrila ko joj je pretio. Jedino što je rekla je da je taj muškarac iz Bosne. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.