OVO JE MARINA, POLICAJKA O KOJOJ PRIČA SRBIJA! Spasila je silovanu devojku na Voždovcu i postala UZOR SVIMA
Marina Starčević, Foto: Fejsbuk

SVAKA JOJ ČAST

OVO JE MARINA, POLICAJKA O KOJOJ PRIČA SRBIJA! Spasila je silovanu devojku na Voždovcu i postala UZOR SVIMA

O ovoj devojci pričaju svi...

Objavljeno: 09:59h

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović uhapsili su dvojicu momaka koji se sumnjiče da su silovali devojku (18) u Beogradu.

Osamnaestogodišnja devojka K.S. iz Beograda silovana je juče popodne u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, za šta je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (1988).

On je K.S. silovao u kući u kojoj boravi, uz pretnju nožem, a prema saznanjima, izbezumljena devojka je posle silovanja uspela da se otrgne Nigerijcu, i istrčala na ulicu, gde je naišla na dežurnu patrolu.

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović su po njenoj prijavi munjevito reagovali, i krenuli prema kući u kojoj se dogodio zločin. Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

Policija je u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (1990) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružili otpor prilikom hapšenja. Bili su drski, a osumnjičeni Mesi je pokušao da pobegne sa lica mesta.

Efikasnom intervencijom, Starčević i Jovanović su uz pomoć Interventne jedinice savladali Nigerijce, koji su potom uhapšeni.

Marina i njen kolega Marko u akciji:

foto: Fejsbuk

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.