POLICAJAC SE UBIO U POLICIJSKOJ STANICI NA NOVOM BEOGRADU! Zbog toga opasno zaratile Marinika i Biljana!
Samoubistvo u MUPu Srbije, Foto: Daktilo, Printscreen / Youtube, Ana Paunković

JEZIVO

POLICAJAC SE UBIO U POLICIJSKOJ STANICI NA NOVOM BEOGRADU! Zbog toga opasno zaratile Marinika i Biljana!

Tragom te vesti, zaratile su Biljana Ivković i Marinka Tepić u prepirci na tviteru

Objavljeno: 21:48h

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije izrazio je saučešće porodici kolege B. Ž. (38), koji je počinio samoubistvo na radnom mestu u zgradi Siv 1 (Palata Srbije), na Novom Beogradu.

- Naš kolega je digao ruku na sebe i to je velika tragedija. Želimo njegovoj porodici da izrazimo najdublje saučešće. Iz vrha MUP Srbije nismo čuli ni reči povodom ove tragedije, a policajaca koji dižu ruku na sebe je sve više. Prema podacima našeg tima psihologa, prosek godina osoba koje su počinile samoubistvo u Srbiji je 54, dok je u policiji 36 godina. Na godišnjem nivou oko 10 pripadnika policije podigne ruku na sebe, što je ogroman broj.

Više policajaca strada od svoje ruke, nego od ruke kriminalaca. To pokazuje kakvo je stanje u MUP Srbije već godinama, gde brige za pojedinca nije adekvatna. Iako radimo neke od najtežih poslova, odgovarajuća psihološka pomoć policajcima izostaje. Dok bude tako, ovakve tragedije će se nažalost dešavati – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Tragom te vesti, zaratile su Biljana Ivković i Marinka Tepić u prepirci na tviteru.

Marinka Tepić je ovim povodom objavila tvit u kome je napisala - Zašto se krije samoubistvo policajca u sedištu MUP Srbije? Njegove kolege tvrde da više policajaca strada od svoje ruke, nego od ruke kriminalaca. I da to pokazuje kakvo je stanje u MUP.

Biljana joj je ubrzo potom odgovorila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.