DEA JE POKUŠAVALA DA DOHVATI RAZLUPANI TELEFON KOJI JE STALNO ZVONIO! Dosad neotkriveni detalji teške nesreće
Dea je zapomagala da je boli ruka, a Marija joj nije dozvolila da vidi!, Foto: Printscreen / Youtube

JEZIVO

DEA JE POKUŠAVALA DA DOHVATI RAZLUPANI TELEFON KOJI JE STALNO ZVONIO! Dosad neotkriveni detalji teške nesreće

Marija Dimitrijević i članovi lekarskog tima Hitne pomoći, prvi su koji su ukazali Dei Đurđević koja je teško povređena u stravičnoj nesreći koja se desila u četvrtak ujutro na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu

Objavljeno:

Marija Dimitrijević, laboratorijska tehničarka, rekla je da je bila u autobusu broj 59, koji se nalazio iza autobusa 78 i koji je udario u autobus.

- Mi smo svi izašli iz autobusa, čula sam da neko vrišti, krenula sam niz ulicu. Zaustavio me je vozač 78 koji je tada bio izbezumljen, pogledala sam u Deu, ona je pokušala da dohvati telefon koji je zvonio, bio je ceo razbijen. Pozvala sam policiju i rekla da je bio udes i da hitno pošalju ekipe Hitne pomoći – prisetila se Marija.

Ona je rekla da je zatim sela pored Dee, koja je tada zapomagala da je boli ruka.

- Prvo sam pomislila da joj je ruka od siline udarca otišla iza tela, tek posle sam videla o čemu se radi… To je bio šok, nikada se do tada nisam srela sa tim, imala sam potrebbu da bar budem pored nje, da joj dam podršku, da je održim u svesnom stanju – rekla je Marija i dodala da je Dea sve vreme bila svesna.

Doktor Srđan Šarenac rekao je da na licu mesta prvi nije ni prepoznao da se radi o Dei, je jer još uvek bilo mračno, pogotovo iza autobusa.

- Dok ona nije mene prepoznala nisam znao da se radi o njoj. Bez obzira koliki ste profesionalac u poslu, kada se radi o nekom koga poznajete, cela situacija dobija na težini još više. Kolega i ja smo prvo zaustavili krvarenje, doktor Milosavljević je nastavio preglede, a ja sam pokušao da pronađem ruku. U tom trenutku sam gledao ispod automobile i autobusa, pomagao mi je jedan policajac, pa smo tek posle videli da je ruka bila u jakni koju je Dea nosila – ispričao je Šarenac.

Doktor Goran Milosavljević istakao je da je posle zaustavljanja krvarenja nastavio pregled po protokolu za traumu.

- Dea je dozivala Crni, nisam znao da ga zna. U prvom trenutku je nisam ni ja prepoznao. Dea je bila jako pribrana, orijentisana, na taj način nam je pomogla – naveo je Milosavljević.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.