NAKON VIZITE OGLASIO SE DOKTOR BUMBAŠIREVIĆ: Ima važnu poruku za Deu i one koji je vole
Prof. dr Marko Bumbaširević podelio je najnovije informacije o stanju Dee Đurđević, koja je u četvrtak teško povređena u saobraćajnoj nesreći, Foto: Printscreen / Youtube

EVO ŠTA KAŽE STRUČNJAK

NAKON VIZITE OGLASIO SE DOKTOR BUMBAŠIREVIĆ: Ima važnu poruku za Deu i one koji je vole

Prof. dr Marko Bumbaširević podelio je najnovije informacije o stanju Dee Đurđević, koja je u četvrtak teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno:

Voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević teško je povređena u četvrtak u strašnoj nesreći koja se dogodila kod KBC Dragiša Mišović na Dedinju. Ona je tom prilikom zadovila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku.

Na čelu tima bio je jedan od najvećih srpskih eksperata u oblasti medicine, prof. dr Marko Bumbaširević, a kako je rekao za Pink.rs, trenutno Deino stanje je odlično i njegova pacijentkinja se dobro oseća.

- Upravo ste me zatekli u povratku iz vizite. Upravo sam je pregledao i previo. Dea se oseća odlično, i psihički i fizički, a što je najvažnije, lokalni nalazi su odlični - otkriva dr Bumbaširević.

Ističe da je za Dein oporavak najvažnije vreme, ali da su prognoze odlične i da bojazni nema.

Kako je ranije istakao, reč je o teškoj povredi, budući da su svi elementi ruke bili iščupani: i kost i sve mekotkivne strukture. Upravo iz tog razloga, oporavak će biti dugotrajan.

- Ruka je bila pala, ali smo uspeli da je prišijemo što, mogu da kažem, spada u domen nemogućeg. Od nemogućeg smo, praktično, pravili moguće - rekao je Bumbaširević.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.