MLADEN SE POJAVIO NEOBRIJAN, NEISPAVAN I SA PODOČNJACIMA: Sve je rekao o DEINOM STANJU!
Novinar Mladen Mijatović, verenik voditeljke Dee Đurđević, Foto: Printscreen

nakon operacije

MLADEN SE POJAVIO NEOBRIJAN, NEISPAVAN I SA PODOČNJACIMA: Sve je rekao o DEINOM STANJU!

Dea je operisana na VMA, operacija, koja je trajala punih pet sati

Objavljeno: 10:54h

Novinar Mladen Mijatović, verenik voditeljke Dee Đurđević, došao je na posao samo dan posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je voditeljka umalo izgubila ruku kada je na nju naleteo autobus.

Dea je operisana na VMA, operacija, koja je trajala punih pet sati, prošla je odlično, a Mijatović je rekao da je voditeljka dobro provela noć.

foto: Printscreen

"Bio sam na Vojno-medicinskoj akademiji, ali nisam priliku da lično Deu jer se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i zabranjene su posete. Ali ono noć je protekla mirno. Prvo su lekari zadovoljni kako je prošla operacija koja je trajala punih pet sati, a zatim su zadovoljni postoperativnim tokom. Prošla je samo jedna noć, ali su veoma zadovoljni kako je Dea reagovala. Psihički je veoma stabilna, da je veliki borac, pozitivnog duha i svesna šta se dogodilo, čak i rekonstrukciju samog događaja pa i nekih pratećeh momenata se seća. Nema nikakav kontakt sa svetom, ali je uputila poruku zahvalnosti svima koji su se interesovali za nju i svima koji su joj uputili podršku. Ona se nada da će se što pre vratiti na posao", rekao je Mijatović.

Voditelj se pored lekarima i hitnoj pomoći, koja je brzo reagovala, zahvali i devojci koja je prva pritekla u pomoć.

"Prva je pritekla u pomoć. Hvala devojci, koja je medicinski radnik, koja je izašla iz autobusa i pritekla u pomoć. Dea se i seća imena te devojke", rekao je Mijatović u Novom jutru.

Voditelj se zahvalio svima koji su pomogli njegovoj verenici i naglasio i da su ostalo dvoje povređenih u ovoj saobraćajki na vreme i dobro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.