GAZDI MORAM DA DAM DA ME NE BI OTPUSTIO! Konobarica iz Sremske Mitrovice prvo je bila ŠOKIRANA, a onda...
Konobarica iz Sremske Mitrovice prvo je bila ŠOKIRANA, a onda..., Foto: Profimedia, Ilustracija

strašno!

GAZDI MORAM DA DAM DA ME NE BI OTPUSTIO! Konobarica iz Sremske Mitrovice prvo je bila ŠOKIRANA, a onda...

Dugo je odbijala takve ponude, ali zbog toga nije mogla da zadrži posao

Objavljeno:

Nataša, lepa devojka iz sela nedaleko od Sremske Mitrovice, mogla je da bira…

U potrazi za novom pričom, svratili smo do kafića u srcu našeg lepog sremskog grada. Jutro, lokal polu prazan… Poslužila nas je nasmejana lepa, na prvi pogled pristojna i fina devojka (razumećete razlog iz kog smo joj promenili ime). S obzirom na to da nije imala posla, lako smo krenuli u priču, koja se završila šaputanjem… Preskočićemo onaj deo upoznavanja u kojem smo se zbližili dovoljno, da bi nam otvorila dušu.

Rekla je, studira, ima momka, bavi se muzikom… A ovo je posao u kojem uživa, iako kaže nije uvek mislila tako, kao mnoge devojke u njenom okruženju (ogradila se), i tako napravila uvod.

Krenula je u potragu za poslom, a u tom trenutku kaže da je izgledalo lako, jer je preko prijatelja saznala za nekoliko mesta na kojima bi mogla da radi. Ipak, s obzirom da je želela da ima vremena za sebe i učenje jer je fakultet privodila kraju, shvatila je da joj je najbolja opcija rad u nekom od kafića.

- Odmah nakon prvog razgovora za posao shvatila sam da opis posla i nije baš kao što sam do tada mislila.

Dugo je odbijala takve ponude, ali zbog toga nije mogla da zadrži posao.

Rekla je: “Na kraju, shvatila sam da je to u opisu ovog posla”.

Kako? Zašto?

“Kad sam došla na razgovor za ovaj posao, gazda mi je stavio do znanja šta se sve od mene očekuje. Prvo sam bila u šoku, a onda shvatila da možda to i nije toliko loše. Znam na čemu sam. Dao mi je dva dana da razmislim i posle toga sam došla i pristala na uslove.”

Nakon naših znatiželjnih pitanja usledio je šok koji uprkos svemu nismo mogli da sakrijemo od nje te je dodala: “Oni koji rade ovo, razumeju. Ni neki moji prijatelji ne podržavaju moju odluku, razumem reakciju, nisi u ovim pričama vidim, ali nije toliko strašno”.

Nastavila je da priča pokušavajući da objasni…

- Gazda je zgodan, mlad, ne maltretira me, nije nešto zahtevan. Jednom nedeljno odemo kod njega u stan, nije loš u seksu, a ponekad mi kupi i neki poklon. Plata mi je dobra i redovna, bude i nekog bakšiša, pa mi nije loše. Bolji posao za sada nemam. Kad završim faks, videćemo…

Ostali smo nemi…

Videvši to, slegla je ramenima i sa smeškom dodala: “Dosta sa našim ženskim pričama. Samo da mi otac ne sazna. Ubio bi me!”.

Bonus video.

(Espreso.co.rs / Sremske vesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.