OSTALA JE BEZ RUKE, ALI TO NIJE SVE: Deu očekuje DUGAČKA operacija! EVO KOLIKO ĆE SE LEKARI BORITI DA JE SPASU
Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

BORBA!

OSTALA JE BEZ RUKE, ALI TO NIJE SVE: Deu očekuje DUGAČKA operacija! EVO KOLIKO ĆE SE LEKARI BORITI DA JE SPASU

Dea nije u životnoj opasnosti, na VMA je jutros dovezena u svesnom stanju i komunicirala je sa lekarima

Objavljeno:

TV voditeljka Dea Đurđević teško je povređena pošto ju je autobus udario na trotoaru nakon što je izašla iz svog automobila. Naime, saobraćajna nesreća desila se oko 6h ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Podsećamo, autobus je Dei otkinuo ruku i lekari se bore da je spasu. Nju je udario jedan od autobusa koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea. Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz kola da sa drugim vozačem proveri i utvrdi štetu. Utom je naišao autobus gradskog prevoza koji je naleteo na voditeljku, udario je dok je stajala na trotoaru.

Prema najnovijim informacijama od 11 časova, voditeljka je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA i već se nalazi u operacionoj sali na zahvatu koji će trajati sledećih 5-6 sati a u kojem će najbolji hirurzi te ustanove učiniti sve da joj saniraju povrede i spasu ruku. U međuvremenu na VMA je u pomoć kolegama stigao i dr Bumbaširević.

Dea nije u životnoj opasnosti, na VMA je jutros dovezena u svesnom stanju i komunicirala je sa lekarima.

Ona nema unutrašnjeg krvarenja, niti povreda unutrašnjih organa, ali ima polomljenu butnu kost. Sve vreme - od momenta nesreće do prijema na VMA, voditeljka je i pored izuzetno teških povreda ostala u svesnom stanju, čak i dok je sedeći pored svog automobila čekala dolazak hitne pomoći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.