U PRVI MAH POJAVILA SE INFORMACIJA DA SU JOJ AMPUTIRALI RUKU NA LICU MESTA: Ovo je prava istina o Deinom udesu!
Operacija je u toku!, Foto: Printscreen / Youtube

ZASTRAŠUJUĆE

U PRVI MAH POJAVILA SE INFORMACIJA DA SU JOJ AMPUTIRALI RUKU NA LICU MESTA: Ovo je prava istina o Deinom udesu!

Prema prvim informacijama, rečeno je da je voditeljkina ruka amputirana na licu mesta, jer je zbog siline udarca bila otkinuta gotovo na pola, međutim, sada se javljaju nove informacije!

Objavljeno: 13:13h

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" - prve informacije navodno više nisu relevatne i novi izvori otkrivaju šta se dogodilo!

Do udesa je došlo tako što je Dea imala sudar sa drugim automobilom, a kada je izašla da bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i gotovo joj otkinuo ruku! Dea je hitno prevezena na VMA, a lekari na sve načine pokušavaju da spasu njenu ruku.

Prema prvim informacijama, rečeno je da je voditeljkina ruka amputirana na licu mesta, jer je zbog siline udarca bila otkinuta gotovo na pola. Međutim, kako se sada saznaje, Dea se nalazi na VMA gde nekoliko hriruga pokušava da joj prišije ruku nazad!

Kako Espreso saznaje, Hitna pomoć je svojom brzinom i efikasnošću spasila Deu od još težih posledica. Naime, oni su voditeljki sve vreme davali infuziju, a ruku koja joj je u nesreći otkinuta odletela nekoliko desetina metara od samog mesta udesa, u prvom momentu niko nije mogao da nađe.

Ekipe Hitne pomoći, međutim, nisu odustale od potrage, a ruka je zatim pronađena i stavljena u led kako bi eventualno mogla da se uradi mikrohirurgija i da se Dei spasi ruka.

- Bilo je strašno! Čula sam samo lekare koji su u panici tražili ruku svuda unaokolo, jer je ona od siline tog udarca odletela ko zna gde. Na kraju su je našli zatrpanu ispod nekih stvari koje su ispale iz kola. Prosto je neverovatno kako je uopšte bila onako pribrana i da je uopšte ostala svesna, posle onakvog udarca - kaže jedan od očevidaca s lica mesta.

Ipak, šanse da Dei spasu ruku su male, jer su joj pokidani ligamenti iznad lakta, saznaje naš reporter.

Prema rečima očevidaca, u blizini bolnice sat vremena pre saobraćajne nesreće pukla je cev koja se izlila, a ceo sat nije se pojavila nijedna nadležna služba koja bi to počistila, te je cela ulica usled toga zaledila.

- Lekari hitne su se klizali, svi su se klizali kad su došli, nisu mogli lepo ni da joj priđu zbog te vode koja je toliko zaledila, da je to bio pakao. Ti ljudi iz Hitne, zaista svaka im čast, baš su se potrudili. Oni sve vreme nisu hteli da odustanu ni od toga da joj nađu ruku, a to je moralo hitno da se uradi, ni od toga da nju zbrinu što bolje i na svaki mogući način. Stvarno svaka im čast - kaže jedan od očevidaca za Espreso.

Svi na televiziji Pink su u ogromnom šoku jer je Dea bila jedna od omiljenih voditeljki televizije i sa svima je bila u jako dobrom odnosu.

Operacija je u toku!

Podsećamo, pored voditeljke, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova u Beogradu na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana, još tri osobe su teško povređene i lekari se takođe bore i za njihov život.

U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i autobusi. Razlog udesa je pukla cev koja je izazvala izlivanje i poledicu, nakon čega je zbog proklizavanja došlo do stravične nesreće!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.