KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA! Ološ, monstrumi i bolesnici na društvenim mrežama PLJUJU po Dei Đurđević!
Hirurzi se trenutno bore da spasu Deinu ruku!, Foto: Printscreen / Youtube

KAKVI SMO TO LJUDI

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA! Ološ, monstrumi i bolesnici na društvenim mrežama PLJUJU po Dei Đurđević!

Ovo je sramota nad sramotama

Objavljeno: 13:14h

Saobraćajna nesreća koja se dogodila jutros oko šest časova u Beogradu na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana, a u kojoj je pored tri osobe teško povređena i voditeljka Pinka Dea Đurđević , izazvala je lavinu komentara na tviteru i društvenim mrežama.

Neki od tviteraša osuli su paljbu po povređenoj voditeljki rekavši da je Dea samo obična "pinkuša" kao i da će joj "Željko Mitrović kupiti novu ruku" ali i da ju je sustigla nesreća zbog svog, kako su rekli, neobjektivnog izveštavanja i zauzimanja strana.

- Dea verovatno nije obukla žuti prsluk i stavila signalni trougao. Što se tiče Mladena, on se bavi propagandom. Koliko je samo izveštaja o saobraćajnim nezgodama krivotvorio u medijima, napisao je jedan tviteraš jasno aludirajući na proteste.

Ovo su tvitovi upućeni na račun voditeljke:

Ipak, bilo je i onih koje je ovakav čin zgrozio pa su iskoristili svoje naloge na društvenim mrežama kako bi izrazili nezadovoljstvo i negodovanje zbog psovki i kletvi kojima je Dea izložena.

Podsećamo, razlog udesa je pukla cev koja je izazvala izlivanje i poledicu, nakon čega je zbog proklizavanja došlo do stravične nesreće.

Trenutno se nekoliko hirurga se bori da spase voditeljku...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.