DEA NA OPERACIONOM STOLU, BORE JOJ SE ZA RUKU: Pokidani joj svi LIGAMENTI, šanse da je spasu VEOMA MALE
Dea Đurđević trenutno se nalazi u operacionoj sali, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Ilustracija

OPERACIJA ĆE TRAJATI NEKOLIKO SATI

DEA NA OPERACIONOM STOLU, BORE JOJ SE ZA RUKU: Pokidani joj svi LIGAMENTI, šanse da je spasu VEOMA MALE

Na VMA su stigla još dva lekara, koja nisu dežurna, kako bi pomogli da se u zahtevnoj operaciji, mladoj voditeljki sačuva ruka

Objavljeno: 14:24h

Voditeljka Dea Đurđević, koja je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova kod KBC "Dr Dragiša Mišović" teško povređena, trenutno se nalazi u operacionoj sali, gde se lekari bore da joj spasu ruku.

Kako javlja naš reporter sa VMA, operacija je počela, pretpostavlja se da će trajati nekoliko sati. U bolnicu su stiglI još dva lekari sa druge klinike, kako bi pomogli da se u zahtevnoj operaciji, mladoj voditeljki sačuva ruka.

Ipak, šanse da Dei spasu ruku su male, jer su joj pokidani ligamenti iznad lakta, saznaje naš reporter, od lekara sa VMA.

Ostali povređeni u ovoj saobraćajnoj nesreći, zbrinuti su u hitnoj službi VMA, tako da se gužva u ovom delu bolnice raščistila.

Na VMA se nalaze njena majka i partner Mladen Mijatović.

Podsetimo, voditeljku je udario jedan od autobusa koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea. U teškom lančanom sudaru u kojem je voditeljka povređena učestvovala su dva autobusa i tri automobila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.