Gola izletela iz stana u pola noći i vikala: Silovanje! Kasnije se ispostavilo da je u pitanju nešto drugo

Pazi s kim spavaš

Gola izletela iz stana u pola noći i vikala: Silovanje! Kasnije se ispostavilo da je u pitanju nešto drugo

Nišlijka D.S. (53) potpuno naga istračala je sinoć oko tri časa iza ponoći iz stana u Nišu alarmirajući komšije da zovu policiju i Hitnu pomoć zbog pokušaja silovanja
Objavljeno:

Međutim, ekipa Hitne pomoći, koja je intervenisala po pozivu, nije uočila vidljive spoljašnje povrede na telu D.S. (53) pa je prevezena na Ginekološko akušersku KC Niš kliniku radi daljih pregleda, po protokolu za takve situacije. Bankar iz Niša prokockao 300.000 evra klijenata, pa sad hoće da se nagodi! D.S. je potom priznala istražnim organima da je dobrovoljno pristala na seksualni odnos sa muškarcem koga je upoznala na žurki te večeri, tako da će istragom biti utvrđeno šta se zapravo desilo. - Žurka je trajala u stanu do dva časa iza ponoći a kada su se zvanice razišle, D.S. je ostala sama u stanu sa muškarcem njenih godina. Dobrovoljno su imali seksualni odnos, ali je njen partner bio verovatno malo grublji, zbog čega je istrčala iz stana naga i vikala komšijama da pozovu policiju. Kasnije je pak ispričala da je seksualni odnos bio na dobrovoljnoj osnovi, kaže naš izvor.

U niškoj policiji kažu da nemaju prijavu ni silovanja ni pokušaja silovanja. - Policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i radi na utvrđivanju okolnosti događaja, zvanično je saopšteno u informativnoj službi Policijske uprave Niš. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.