VOLEO BIH DA OSETIM ŠTA SE KRIJE ISPOD TRENERKE: Nastavnik zlostavljao devojčicu u Beloj Crkvi! KAZNA JE SRAMOTNA
Pedofil, ilustracija, Foto: Printscreen/facebook

užas!

VOLEO BIH DA OSETIM ŠTA SE KRIJE ISPOD TRENERKE: Nastavnik zlostavljao devojčicu u Beloj Crkvi! KAZNA JE SRAMOTNA

Iako je krivica nastavnika nesumnjivo dokazana na sudu, relativno blaga kazna koja mu je izrečena šokirala je porodicu tinejdžerke!

Objavljeno:

Dimitrije T. (64), nastavnik fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi u Vračevom Gaju kod Bele Crkve, koji je u novembru prošle godine uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji i seksualnog uznemiravanja svoje učenice Ž. M. (13) osuđen je prošle nedelje u Osnovnom sudu u Vršcu na samo deset meseci zatvora.

Tužilaštvo je, podsetimo, bludnog nastavnika teretilo da je svojoj učenici najpre slao poruke neprimerene sadržine, da bi je na kraju namamio u školsku streljanu, gde ju je na silu ljubio i hvatao za međunožje.

Prestravljena tinejdžerka uspela je da se otrgne od napasnika i pobegne iz streljane, što su zabeležile i sigurnosne kamere. Nastavnik je ubrzo uhapšen, dok je njegova žrtva završila na Klinici za neuropsihijatriju, gde je provela 40 dana zbog sklonosti ka suicidu.

Dokazana krivica

Iako je krivica nastavnika nesumnjivo dokazana na sudu, relativno blaga kazna koja mu je izrečena šokirala je porodicu tinejdžerke.

Njen otac D. M. kazao je da je ogorčen što je sud, kome su bili predočeni svi dokaz, ali i posledice dela, nastavniku umesto maksimalno propisanih pet godina zatvora, izrekao je kaznu bližu zakonskom minimumu.

foto: Printscreen

- Nemam reči za ovu nepravdu koju proživljavamo. Kazna je sramotna. Ogorčen sam što je kaznu predlagao tužilac, koji sada čak neće imati ni pravo žalbe. Ljut sam i na sud, koji je, uprkos tužiocu, mogao da izrekne veću kaznu koji je pedagog u jednoj školi. Dete sam poslao u školu da ga nastavnici vaspitavaju i nečemu nauče, a šta se desilo - kazao je D. M.

foto: Printscreen

On kaže da mu se ćerka našla na metu nastavnika pedofila u spetembru prošle godine, nakon što je osvojila zlatnu medalju na jednom sportskom takmičenju.

foto: Printscreen

- Pisao joj na društvenim mrežama: "Javi se, lepoto moja", "Voleo bih da gledamo Đokovića zajedno, a ti?", "Baš si lepa, srećo moja", "Zar do sada nisi primetila da mi se sviđaš?"... Ona mu nije odgovarala na te poruke, ali ga to nije sputavalo da nastavi da je proganja. Tog 16. novembra zvao je da mu nešto pomogne, da srede streljanu. Kada su ušli, on je skočio na nju. Pritisnuo je uz zid i počeo da ljuboi po licu. Vukao je za kosu, ljubio po vratu, milovao je po butinama, međunožju, govorio joj razne gadosti: "Dođi samo malo, mnogo te želim". Plačući ga je molila da prestane, ali on nije imao milosti - kazao je on, tvrdeći da se nakon hapšenja pedofila javila još jedna devojčica koju je takođe napao.

Nastavnik je nakon toga uhapšen, ali se potom javila još jedna devojčica koja ga je takođe prijavila za seksualno uznemiravanje.

foto: Printscreen

- Nastavnik je bio u pritvoru ali moje dete nije moglo da se smiri. Krenula je u školu, ali je imala košmare,l ko zna koliko smo puta zvali Hitnu pomoć zbog gušenja koja je imala. Stanje joj se još više pogoršalo na opasku jedne nastavnice koja je rekla da je sve to izmislila, preuveličala - priča uplakani otac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.