KRIŠOM JE RODILA BEBE U SVOM KUPATILU UZ TUTORIJAL PA IH POUBIJALA: Ispovest porodice Jelice S. (FOTO)
Ispovest porodice Jelice S., Foto: Printscreen/facebook

NEMILOSRDNA!

KRIŠOM JE RODILA BEBE U SVOM KUPATILU UZ TUTORIJAL PA IH POUBIJALA: Ispovest porodice Jelice S. (FOTO)

Nije dovodila momke u kuću, kaže deda Radenko...

Objavljeno:

D. R. Srpkinja rođena u Švajcarskoj, poznatija pod imenom "Jelica S.", koja je prekjuče osuđena na dve godine i 10 meseci jer je ubila svoje blizance odmah nakon porođaja, potiče iz ugledne porodice iz jednog sela u Srbiji. Kako je "Blic" saznao, priče o konzervativnom životu na farmi, kojima je njen branilac pokušao da opravda brutalno čedomorstvo, daleko su od istine.

Vest da je 23-godišnja Srpkinja osuđena na zatvorsku kaznu jer je na brutalan načina presudila svojoj deci odmah nakon što ih je krišom rodila u svom kupatilu gledajući tutorijal na internetu, zgrozila je Srbiju. Razlozi za takvu reakciju su jasni, posebno ako se uzme u obzir da je za takvo zlodelo kažnjena mizernom kaznom zatvora.

Reporteri su posetili rodno selo "Jelice S.", malo mesto na zapadu Srbije, gde i dalje živi njen deda.

- Ja ovde, deco moja, živim sam. Oni su svi u Švajcarskoj, gde je D. i rođena. Kada se 2015. godine to dogodilo, odmah sam otišao tamo da je vidim - počinje priču njen deda po ocu, Radenko.

foto: Printscreen/facebook

Međutim, kada je on deda stigao u Švajcarsku, njegova unuka je već bila u pritvoru.

- Nisam mogao da je vidim, ali mi je svaki dan slala pisma u kojima mi je pisala da će sve biti u redu, da me pozdravlja i da ne brinem. Mnogo mi je bilo teško, plakali smo svi svaki put kad smo čitali ta pisma, jer mi nismo ni znali da je bila trudna, krila je to od počeka - priča deda D. R. kroz suze.

Teški su to bili dani za ovu porodicu jer, kako kaže, isuviše su vezani jedni za druge, a ovo je prvi put da se neko od njih našao sa one strane zakona, da se takva tragedija dogodi.

- Ona ima tri godine mlađu sestru. Njih dve su tamo živele same, a D. je radila kao trgovac. Niko ne zna ko je otac te dece, sa kim je ona tamo bila, to samo ona zna. Oduvek je bila društvena, vesela osoba, kad dođe ovde uzme moj auto pa ide u izlazak sa drugaricama, niko joj ništa nije branio, imala je sve i svu slobodu - priča Radenko.

Njegova supruga, preminula je pre tri godine, te 2015. godine. D. R., kao i njeni brat i sestre od tetke koja živi u Holandiji, bili su u Srbiji.

- Ona je radila i tamo dok je bila u zatvoru. Kada je izašla, nastavila je sa životom... Šta će dete, samo ona zna kako je to i mi što smo bili uz nju - kaže Radenko.

Upitan da nam kaže nešto više o njenom životu iz mlađih dana, o strogim merama koje je imala od oca, Radenko odmahuje glavom i kaže da o tome nema govora!

Mi smo normalna porodica, složna, nije bilo ni potrebe za takvim stvarima. Možda nije dovodila momke ovde u kuću, ali ne zato što bi je neko grdio zbog toga - kaže njen deda koji je i sam radio više od dve decenije u Švajcarskoj, nakon čega se sa suprugom vratio u svoje selo.

Ovaj jeziv zločin otkriven je kada je, zbog obilnog krvarenja, završila u bolnici, gde su lekari odmah znali da se devojka nedavno porodila. A kako je o tome dala nepovezane izjave doktori su pozvali policiju koja je odmah upala u njenu kuću i pronašla tela mrtvih blizanaca...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.