UHAPŠEN BABIĆEV VOZAČ! Lisice na ruke zbog izazivanja nesreće u kojoj je POGINULA ŽENA
Uhapšen BABIĆEV VOZAČ, Foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs

teško delo protiv bezbednosti

UHAPŠEN BABIĆEV VOZAČ! Lisice na ruke zbog izazivanja nesreće u kojoj je POGINULA ŽENA

Vozač je na naplatnoj rampi umesto u kanal u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gde se plaća gotovinski...

Objavljeno: 10:14h

D.S. (35) iz Rakovice uhapšen je zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer se sumnja da je juče izazvao saobraćajnu nezgodu na doljevačkoj naplatnoj rampi u kojoj je smrtno stradala Stanika Gligorijević (52) iz knjaževačkog sela Debelica, a povređene su još četiri osobemeđu kojima i direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić, pišu beogradski mediji.

D.S. je upravljao "škodom superb" u kojoj se nalazio Babić kada je na naplatnoj rampi umesto u kanal u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gde se plaća gotovinski i udario u "opel astru" na čijem je zadnjem sedištu sedela nesrećna Stanika. Od siline udarca koji je bukvalno razneo zadnji vozila, Stanika je preminula na licu mesta a iz gomile zgužvanog metala morali su da je izvlače vatrogasci.

Teško je povređena i njena sestra M.A. (54) koja je bila na mestu suvozača dok je njen zet S.A. (48) zadobio lakše povrede. Lakše je povređen i S.S. ( 64) koji je bio za volanom svog "folksvagen pasata" kada ga je otpozadi usled lančanog sudara udarila "opel astra".

Teške povrede u vidu preloma leve butne kosti i prvog pršljena zadobio je i Babić koji je juče nakon zbrinjavanja u niškoj bolnici upućen na dalje lečenje u Beograd.

I njegov vozač je juče takođe otišao u prestonicu, ali je ubrzo vraćen u pritvorsku jedinicu niškog Kazneno popravnog zavoda odakle će sutra biti priveden na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.