UBIO JE MILOŠA, PA NASTAVIO DALJE DA MALTRETIRA! U Poštanskoj štedionici nasrnuo na OBEZBEĐENJE
Nedeljko Đurović, ubica, Foto: Printscreen/ društvene mreže

šok

UBIO JE MILOŠA, PA NASTAVIO DALJE DA MALTRETIRA! U Poštanskoj štedionici nasrnuo na OBEZBEĐENJE

Prema nezvaničnim informacijama Đurović je tada pričao nepovezano

Objavljeno:

Nedeljko Đurović (28) koji je ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari ubio Miloša Mileusnića (24) otišao je do Poštanske štedionice u Ulici kraljice Marije, gde se sukobio sa radnicima obezbeđenja, pišu beogradski mediji.

Naime, nakon što je ubio, ni krivog ni dužnog, studenta na kog je kobnog jutra naleteo na ulici, Đurović je otišao ka Poštanskoj štedionici i tamo pravio probleme. Radnici obezbeđenja su uspeli da ga savladaju, a tek kasnije su na vestima shvatili sa kim su zapravo imali posla!

- Mladić je ušao pre radnog vremena u prostorije banke i zatražio da ode u toalet. Naša dva radnika su ga presrela na samim vratima i objasnila mu da ne može tu da ide u toalet i uputila ga u javni - kaže Siniša Belić, direktor logistike Poštanska štedionica, koji je zadužen i za obezbeđenje

Kako je objasnio za jedan beogradski list, Đurović je tada postao agresivan.

- Ali su naši ljudi uspeli da ga savladaju i odmah su pozvali policiju. Policija je ubrzo došla i stavila mladiću lisice na ruke i mi smo tu sa njim završili - kaže Belić.

Prema nezvaničnim informacijama Đurović je tada pričao nepovezano. Prilikom intervencije radnika obezbeđenja niko nije povređen, a kod Đurovića nije viđeno oružje kojim je ubio Mileusnića.

- Tek kasnije smo na vestima videli o kome se zapravo radi i bili smo šokirani. Nikome nije svejedno kada mu se ukrsti put sa takvim čovekom, ali Bogu hvala sve je prošlo bez težih posledica a ceo događaj su snimile kamere.

Ni policajci koji su ga tada priveli nisu znali sa kim su imali posla, te je on posle saslušanja u policiji pušten na slobodu. Nekoliko sati kasnije Đurković je identifikovan kao osumnjičen za ubistvo u Dimitrija Tucovića i uhapsili ga.

Neđeljko je policajcima u prvom trenutku priznao zločin, a potom na saslušanju kod tužioca sve porekao. On je policajcima ispričao da je proveo celu noć na Tviteru i drugim društvenim mrežama i da je shvatio da je nezadovoljan svojim životom, kao i da je izašao na ulicu s namerom da nekoga ubije. Ubrzo nakon toga sreo je Miloš Mileusnića, koji je taman izašao iz zgrade u kojoj je živeo kao podstanar sa cimerom, kako bi otišao kod devojke. Nesrećni mladić video je šta mu se sprema, i molio je Đurovića da ga ne ubije.

"Nemoj brate, nemoj", ponavljao je mladić a čule su komšije. Miloš je pokušao da pobegne, krenuo je ka ulazu zgrade ali ga je ubica sustigao i izbo više puta kuhinjskim nožem. Mladić je pao na zemlju, a ubica je pobegao. Kako su ispričale komšije, Mileusnić je neko vreme sam sebe bodrio da izdrži dok ne stigne pomoć... međutim, nije izdržao... Na saslušanju kod tužioca, dan kasnije, Đurović je poricao da ima ikakve veze sa ubistvom, a rekao je da nije ni bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Iako je njegova porodica tvrdila da Đurović nije nikada bio nasilan, kao i da ne voli oružje, ubrzo je otkrivena istina koja je drugačija. Neđeljko je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa puškom i nožem, a 2017. godine imao je zabranu prilaska rođenoj majci, jer ju je pretukao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.