SILOVAO MALOLETNICU NA ŽURKI U SUBOTICI: Došao pred kraj pijanke, napao je pa onda POBEGAO!
Kako Kurir saznaje, silovanje je prijavila napastvovana devojka, nakon čega je policija pokrenula opsežnu potragu za D. T., koji je ubrzo uhapšen, Foto: Shutterstock

HOROR!

SILOVAO MALOLETNICU NA ŽURKI U SUBOTICI: Došao pred kraj pijanke, napao je pa onda POBEGAO!

Kako Kurir saznaje, silovanje je prijavila napastvovana devojka, nakon čega je policija pokrenula opsežnu potragu za D. T., koji je ubrzo uhapšen

Objavljeno:

Subotička policija uhapsila je D. T. (31) iz tog grada, koji je osumnjičen da je u jednom stanu, nakon celovečernje žurke, silovao maloletnu devojku (17).

Kako Kurir saznaje, silovanje je prijavila napastvovana devojka, nakon čega je policija pokrenula opsežnu potragu za D. T., koji je ubrzo uhapšen.

- U sredu, 30. januara, tokom noći u jednom stanu u centru Subotice organizovana je žurka, konzumiralo se dosta alkohola, a posle pijanke, u ranim jutarnjim satima, veselje na žurki je preraslo u pijanku i događanja su se otela kontroli. Napasnik je u jednom trenutku skočio na bespomoćnu devojku i brutalno je silovao. Nakon toga on je pobegao iz stana u kom je bila žurka, a nesrećna devojka je slučaj prijavila policiji, posle čega je upućena na lekarski pregled - kazao je za Kurir dobro obavešteni izvor.

On dodaje da još nije sa sigurnošću utvrđeno da li su se silovatelj i žrtva poznavali odranije ili su se prvi put videli kobne večeri.

Dežurni tužilac odredio je napasniku zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Subotici na saslušanje.

BONUS VIDEO:

JAVILI SE RODITELJI BEBA KOJE SU PRONAĐENE U ZAMRZIVAČU! Evo zašto ih nisu sahranili i šta tvrde da se desilo!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.