PIO JE SOK I ŽALIO SE NA PORODIČNE PROBLEME! Drugovi otkrili kako je izgledao POSLEDNJI SUSRET s UBICOM SA ZVEZDARE
Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je samo dan posle stravičnog zločina, a u policiji je priznao ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari, Foto: Printscreen/Instagram/djurovic_nedjeljko

jeziv zločin

PIO JE SOK I ŽALIO SE NA PORODIČNE PROBLEME! Drugovi otkrili kako je izgledao POSLEDNJI SUSRET s UBICOM SA ZVEZDARE

Nedeljko Đurović je od ranije poznat policiji u Požarevcu

Objavljeno:

Kako tvrde poznanici uhapšenog, Neđeljko Đurović koji je počinio monstruozan zločin u nedelju ujutro, kada je iz čista mira i nasumično ubio prolaznika Miloša Mileusnića, poslednji put viđen je u četvrtak uveče, kada je sa drugovima bio u kafiću.

- Pio je sok i požalio se prijateljima da ima neke porodične probleme. Navodno, on je u petak s bliskim drugom trebalo da ide za Beograd, ali ga je tog jutra nazvao i rekao mu da želi da ide sam, da bi malo odmorio glavu i iskulirao se. Od tog poziva, niko se više nije čuo s njim - rekao je kolega uhapšenog.

foto: Kurir / Privatna arhiva

Vest da je zbog ubistva u Dimitrija Tucovića uhapšen Neđeljko Đurović koji je odmah priznao zločin i to navodeći lično nezadovoljstvo kao motiv, šokirala je Srbiju. Zaprepašćeni su bili svi koji poznaju preminulog Mileusnića, ali i Đurovića.

Neđeljko Đurović ima kriminalnu prošlost. On je, naime, od ranije poznat policiji u Požarevcu i to zbog nasilničkog ponašanja i nasilja u porodici. Neđeljko je pre dve godine pretukao svoju majku.

- Zabrana prilaska rođenoj majci izrečena mu je u maju 2017. godine nakon što ju je Đurović pretukao. On je tada uhapšen i određen mu je pritvor i zabrana prilaska majci na 48 sati. Međutim, ona za ta dva dana nije otišla kod lekara kako bi bio utvrđen stepen povreda, pa je sud zabranu prilaska produžio na 30 dana - rekao je izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je Đurović u svom gradu poznat po nasilničkom ponašanju.

Tužilaštvo je utvrdilo da je u tom slučaju bilo elemenata nasilja, međutim, Đurovićeva majka je nakon 30 dana povukla izjavu i rekla da je nije tukao i da nema nikakvih povreda i postupak protiv njega je obustavljen, preneo je "Blic".

Međutim, Đurović je u međuvremenu potpuno promenio svoj iskaz. Sada tvrdi da kobnog jutra nije ni bio u ulici gde se dogodilo svirepo ubistvo, a ono što posebno zabrinjava jesu informacije koje su objavili pojedini mediji.

Osim što je puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, Đurović je bio veseo i nasmejan.

foto: Printscreen/facebook

- Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan - otkriva izvor "Kurira".

Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje on.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.