U JELENINOJ KOSI PRONAĐEN JE KRUNSKI DOKAZ PROTIV ZORANA! Podiže se treća optužnica protiv muža ubijene pevačice
Podiže se treća optužnica protiv muža ubijene pevačice, Foto: Facebook

on je?

U JELENINOJ KOSI PRONAĐEN JE KRUNSKI DOKAZ PROTIV ZORANA! Podiže se treća optužnica protiv muža ubijene pevačice

Nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz

Objavljeno:

Protiv Zorana Marjanovića uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović i to pošto je otkriven krunski dokaz!

Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje!

Dodatnim analazima utvrđeno je da blato iz kose ubijene pevačice se poklapa sa onim kojoe je posle zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji.

foto: MUP

- Nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtev da se isptiaju tragovi koji su pronađeni u kosi. Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, reč je o blatu istog sastava- otkriva sagovornik.

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio urvšten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije naišao u optužnici, a ruši Zoranov alibi koji je sve vreme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.