UBICA SA ZVEZDARE TUKAO I ROĐENU MAJKU: Tvrdi da su ga napali, u glavi čuje muziku, U ĆELIJI IGRA I PEVA
Dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra, Foto: Printscreen Instagram

predstavlaj sebe kao žrtvu

UBICA SA ZVEZDARE TUKAO I ROĐENU MAJKU: Tvrdi da su ga napali, u glavi čuje muziku, U ĆELIJI IGRA I PEVA

N. Đ., koji je u policiji priznao da je iz dosade ubio studenta Miloša Mileusnića, koga je slučajno sreo na ulici, danas je u tužilaštvu pokušao da objasni kako on nije ubica, već žrtva napada

Objavljeno: 30.01.2019. 09:51h
  • 238

N. Đ. (28) iz Požarevca, koji je posle hapšenja navodno priznao da je u nedelju oko šest ujutru iz čista mira kuhinjskim nožem ubio studenta Miloša Mileusnića (24) ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, potpuno je okrenuo priču i pred tužiocem negirao zločin, tvrdeći da ne zna ništa o ubistvu!

Osim što je danas puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, kako izvor otkriva, N. Đ. je bio veseo i nasmejan.

. Đ. je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan - otkriva izvor.

Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje on.

Čim je N. Đ. doveden na saslušanje, rekao je da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom Mileusnića.

- Nisam ubio tog momka, nisam kriv i nemam nikakve veze s tim - kazao je navodno.

Pokušao je da objasni da je u noći između subote i nedelje sedeo u stanu i gledao film. Prema verziji koju je izneo pred tužiocem, izašao je iz stana jer je ostao bez cigareta.

 

Odjednom me je napala grupa mladića, bez ikakvog razloga. Jedva sam uspeo da im pobegnem - ispričao je navodno on.

Međutim, posle hapšenja on je priznao da je bez ikakvog razloga napao Miloša Mileusnića, kog nikada pre tog jutra nije video.

- Bio sam nervozan i ljut, celu noć nisam spavao. Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj život bezvredan. Rešio sam da zato nekoga ubijem. Izašao sam na ulicu i izbo mladića koji je slučajno naišao u tom trenutku - ispričao je N. Đ. policajcima nekoliko sati posle zločina koji je počinio na Zvezdari.

Nesrećni mladić koji je nastradao u trenutku napada se vraćao od devojke u svoj stan.

- Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo da N. Đ. bude neuropsihijatrijski veštačen kako bi se utvrdilo da li je reč o psihički zdravoj osobi - kaže sagovornik.

Nasilje u porodici

PRETUKAO MAJKU

Iako su na društvenim mrežama mnogi poznanici N. Đ., ali i drugi Požarevljani, pisali da su ostali u šoku zbog zločina koji je počinio "jer je fin i nenasilan mladić", došlo se do informacije da je on ipak dobro poznat istražnim organima u tom gradu.

Naime, kako se nezvanično saznaje, N. Đ. je nedavno počinio krivično delo nasilja u porodici.

- Sud u Požarevcu izrekao mu je meru zabrane prilaska rođenoj majci, jer ju je pretukao. Ta mera i dalje je bila na snazi u trenutku kada je počinio zločin u Beogradu, a navodno je i mnogim svojim komšijama i poznanicima poznat po nasilničkom ponašanju - kazao je dobro obavešten izvor.

 

Advokat osumnjičenog

NEMA DOKAZA DA JE ON ZLOČINAC

Branilac N. Đ., advokat Jovan Stanojević rekao je da njegov branjenik nije počinio zločin.

Moj branjenik nije priznao ubistvo. Rekao je da je izašao da prošeta i da kupi cigarete. Tog mladića ne poznaje i nikad ga nije video. Rekao je da nije bio u toj ulici. S druge strane, nije predočen nijedan dokaz da je on izvršio delo. Postoji druga grupa dokaza, do kojih je policija došla na nedozvoljeni način i ja sam tražio da budu izdvojeni iz spisa. Sve ostalo što je nama predočeno kao validno ne ukazuje na to da je on ubio tog mladića - rekao je advokat Stanojević.

On se osvrnuo i na navodno N. Đ. priznanje zločina u policiji od pre tri dana, navodeći da je svaka izjava okrivljenog koja se uzima bez prisustva advokata nevažeća.

Jeziva sudbina

DEVOJKA UBIJENOG MILOŠA SAHRANILA I BIVŠEG DEČKA

Brojni prijatelji i poznanici Miloša Mileusnića (25), koji žive u Čačku, i dalje ne mogu da se oporave od šoka zbog njegovog zverskog ubistva.
Jedan od Miloševih drugova iz osnovne škole ispričao je da su sada svi zabrinuti i zbog Miloševe devojke Katarine, koja je pre nekoliko godina već sahranila jednog partnera, koji je takođe ubijen

Svi smo potreseni. Trudimo se da u ovim strašnim trenucima budemo uz Miloševu porodicu, kojoj je najteže. Takođe, trudimo se da budemo i podrška Miloševoj devojci Kaći, Čačanki koja je student Saobraćajnog fakulteta, a koja je u veoma, veoma teškom psihičkom stanju. Naime, njoj je pre dve godine, u jednom obračunu u Čačku, ubijen momak s kojim se zabavljala i taj gubitak je veoma teško podnela. Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška. Svi smo zabrinuti i plašimo se za njeno zdravlje, jer je potpuno van sebe - priča Milošev drug iz srednje škole.

(Espreso.rs/Kurir.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media