OBOLELOG OD MULTIPLE SKLEROZE TUKAO SEKIROM I VILAMA: Rekao mu je samo: Bato, dođi!
OBOLELOG OD MULTIPLE SKLEROZE TUKAO SEKIROM I VILAMA, Foto: Printcsreen/Facebook

HOROR U ARANĐELOVCU

OBOLELOG OD MULTIPLE SKLEROZE TUKAO SEKIROM I VILAMA: Rekao mu je samo: Bato, dođi!

Incident se dogodio u nedelju, oko 19 sati, u Aranđelovcu, kada je Andrija otišao kod brata Petra

Objavljeno:

Umalo ubili bolesnog čoveka od batina! Andrija Pavlović (36) iz Orašca, koji je oboleo od multiple skleroze, brutalno je pretučen u Aranđelovcu. Andriju je, prema rečima njegovog oca Ljubomira Pavlovića, namamio brat od tetke Petar M. (35) u svoju kuću, gde ga je tukao vilama, lopatom i sekirom! Pretučeni je završio na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Beogradu i nalazi se u teškom stanju.

Kako saznaje Alo, incident se dogodio u nedelju, oko 19 sati, u Aranđelovcu, kada je Andrija otišao kod brata Petra. Otac pretučenog kaže da ga je nasilnik optužio Andriju da je uznemiravao njegovu devojku s fantomkom na glavi.

- Andrija živi u Orašcu i već deset godina je bolestan od multiple skleroze. Mog sina je pozvao Petar, sin moje sestre. Pozvao ga je tamo da razgovaraju, a onda ga je uveo kuću. Krenuo je verbalno da ga napada da je s fantomkom presreo njegovu devojku Sofiju na ulici i vređao je. Zar bolestan čovek, koji je skoro nepokretan, može da napada bilo koga s fantomkom?! Sofija je, očigledno, inicijator svega. Moj sin je počeo da se kune u svoje dete da nema veze s tim, ali je Petar skočio na njega. Tukao ga je sekirom, lopatom i vilama. Bukvalno ih je slomio, udarajući ga! Polomio mu je obe ruke, obe noge, povredio mu je kičmu i rebra, pluća i dva vratna pršljena. Sada je na intenzivnoj nezi - tvrdi otac Ljubomir Pavlović i prepričava kako ga je namamio.

- Petar je rekao Andriji: „Bato, dođi“, a kad je on seo, zgrabio je motiku, govoreći: „Zvao sam te da te ubijem!“. Zamahnuo je, a Andrija je poturio ruku, koju mu je slomio, pa drugu, zatim noge, pa pršljenove. Onda mu je rekao: „Ubiću ti oca, majku i sestru!“ - navodi otac pretučenog.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvo nasilje koje je počinio Petar, koji je sada u bekstvu.

- To su najobičnije izmišljotine, Andrija je već 10 godina teško bolestan i slabo je pokretljiv. Petar se već 20 godina bavi krađom automobila, a niko nije reagovao. Ovo mu je treće nasilje, jer je presretao ljude na ulici i tukao ih. On je višestruki prestupnik. Sada je u bekstvu, ali ne znam da li ga uopšte neko traži. Najtragičnije je što je posle svega ostavio mog sina izlomljenog i pobegao. Pronašla su ga dva Petrova druga, koji su taj dan proveli s njim. Ubacili su Andriju u kola, odvezli do Hitne u Aranđelovcu, izbacili ga ispred i pobegli - tvrdi uznemiren otac.

On kaže da kod Petra stanuje i njegova devojka Sofija, ali da ne može da tvrdi da li je bila prisutna kada je Andrija pretučen. - Ne mogu da verujem da se ovako nešto dešava! Moj sin je u bolnici, a kradljivac automobila, za koga zna čitav grad, šeta se slobodno. Ovo je pokušaj ubistva za izmišljen napad - kaže Ljubomir.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.