ČUDNO SE PONAŠAO, VERUJEM DA JE POČEO DA SE DROGIRA! Ubica sa Tvitera se žalio porodici da je u problemu
Poslao mu je poruku da je u problemu, Foto: Printscreen/facebook

ispovest

ČUDNO SE PONAŠAO, VERUJEM DA JE POČEO DA SE DROGIRA! Ubica sa Tvitera se žalio porodici da je u problemu

Znao je da po celu noć ne spava, tako je bilo i te kobne noći

Objavljeno:

Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka Đurovića, koji je pre dva dana ubio Miloša. M. (25) iz Čačka, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

- Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu - kaže Neđeljkov otac.

Dodaje i da su se poslednji put videli u petak na Neđeljkov zahtev. Poslao mu je poruku da je u problemu.

- Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku - ispričao je uplakani otac.

Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo - kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Otac je ispričao i da je u šoku, ali je pred novinarima i branio sina ubicu rečima da je bio "osetljiv, da nije odobravao nasilje, i da nije voleo oružje".

Verujem da je dečko iz Čačka bio dobar, ali i Neđa je bio dobrica. Da su se u nekim drugim okolnostima sreli, verujem da bi bili dobri drugari. S desetkom je završio FPN, zaposlio se i radio javne nabavke u firmi "Rio" u Kostolcu. U petak me je zvao i njegov direktor i on mi je rekao da se čudno ponaša i da hoće da da otkaz.

Ubijeni mladić potiče iz ugledne porodice u Čačku

- Niko ne može da poveruje šta se dogodilo. Ništa nije slutilo na tragediju, bio je sjajan, lepo vaspitan mladić. Bio je apsolvent na jednom fakultetu - pričaju njegovi prijatelji.

Milošev otac je čuveni hirurg, a sestra mu studira u Beogradu.

Podsećamo, Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca uhapšen je juče ujutru u Beogradu zbog ubistva Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari. Mladić je izboden pre dva dana oko šest sati ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića gde je živeo sa cimerom. Od zadobijen povreda preminuo je u Urgentnom centru. Đurović je priznao zločin a u prvom iskazu policiji rekao je da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je nesrećan, pa je rešio nekoga da ubije. Đurović nesrećnog Mileusnića nije ni poznavao nitu su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Miloš je bio prvi na koga je ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.