Bankar iz Niša prokockao 300.000 evra klijenata, pa sad hoće da se nagodi!

hoće da se nagodi

Bankar iz Niša prokockao 300.000 evra klijenata, pa sad hoće da se nagodi!

Krivokapić se tereti da je novac štediša potrošio na internet klađenje u kokarnicama na Bahamima i Devičanskim ostrvima, i to na trke pasa!
Objavljeno: 20:27h

Miloš Krivokapić (31), bivši referent banke u Nišu, optužen da je pokrao 560.000 evra sa deviznih računa klijenata kako bi se kockao na internetu, spreman je za nagodbu sa tužilaštvom u zamenu za blažu kaznu. Krivokapić se tereti da je novac štediša potrošio na klađenje putem interneta u kockarnicama na Bahamima i Devičanskim ostrvima, i to na trke pasa! Pogledajte koliko ćete ubuduće plaćati ako se budete kockali, bacali petarde ili se prostituisali! On je spreman da potpiše sporazum o priznaju krivice jer je svestan šta je učinio, ali tvrdi da je prokockao oko 300.000 evra, a da je ostalim klijentima novac ostavio na računu - kaže sagovornik lista Alo.

Optužen je da je proneverio novac više štediša od avgusta 2010. do januara 2013. godine. Obično je vrebao starije klijente, koji su oročili novac na svojim deviznim računima i nisu duže proveravarali stanje u banci. - Birao je devizne štediše koji su oročili novac, a kada bi neki tražili sredstva, namirio bi im dug tako što je novac uzimao od nekog drugog klijenta. Kada bi otkrio štediše koji su oročili novac, on bi falsifikovao njihov potpis, a onda bi razoročio njihova sredstva i sačinjavao naloge za ispaltu. Tako se u slučaju jedne žrtve poslužio čak sa 179.000 evra, koje je podigao i uložio na kocku.
Krivokapić se tereti za zloupotrebu položaja odgovornog lica i za krivično delo posluge, a prema nekim informacijama, mogao bi da se nagodi za kaznu zatvora od tri godine. Oštećene klijente je obeštetila banka, a najveći gubitnik u svemu je osiguravajuće društvo kod kojeg je banka osigurana. (espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.