SVI ALBANCI NA KOSOVU PLAČU ZA NJIM: Danas je sahrana Arijana Dacija!
Arian Daci prevezen je u obdukcionu salu, Foto: Facebook

strašno

SVI ALBANCI NA KOSOVU PLAČU ZA NJIM: Danas je sahrana Arijana Dacija!

Arian je izgubio svoj život juče na Brezovici, gde je bio na skijanju sa svojim prijateljem

Objavljeno:

Danas će u Prištini biti sahranjen Arijan Daci, zamenik ministra dijaspore u vladi tzv. Kosova, inače sin akademika Nedžada Dacija. Prvo će u Skupštini Kosova biti održana komemorativna sednica, a zadim će sahrana početi u Prištini u 13 sati.

Arijan je poginuo juče na Brezovici, gde je bio na skijanju sa svojim prijateljem. Nesreća se dogodila tako što je Arijan izgubio kontrolu nakon stravične lavine koja ih je zadesila. Njegov prijatelj je preživeo.

Nezavisna nevladina agencija koja je preuzela na sebe odgovornost da ispita ceo slučaj objasnila je kako se nesreća dogodila. Prema njihovim tvrdnjama, njihovo skijanje je od samog početka bilo nesigurno i opasno, a zamenik ministra je izgubio svoj život van ski staze.

Njegovo telo je preneseno u obdukcionu salu, ali zbog strašnih vremenskih uslova agencija nije mogla da ide na lice mesta.

"Zbog nesreće, Ski centar biće zatvoren u naredna tri dana" , potvrđeno je.

"Sva ispitivanja na telu su obavljena, ali zbog strašnih vremenskih uslova i zbog toga što se nesreća dogodila kasno popodne, nismo mogli da odemo na teren. Međutim, ekipe ljudi, zajedno sa forezničarima su već poslate na teren i biće tamo sutra, u međuvremenu, ski centar biće zatvoren" , izjavili su iz agencije.

(Espreso.co.rs / Indeksonline.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.