POLICIJA UPALA U RESTORAN, PA UHAPSILA SIMONOVIĆA ZA STOLOM: Evo kako je izgledalo hapšenje PRVOG ČOVEKA GROCKE!
Dragoljub Simonović, Foto: Marina Lopičić

detalji hapšenja

POLICIJA UPALA U RESTORAN, PA UHAPSILA SIMONOVIĆA ZA STOLOM: Evo kako je izgledalo hapšenje PRVOG ČOVEKA GROCKE!

Simonović je uhapšen zbog sumnje da je naredio vandalima paljenje kuće novinara u noći između 11. i 12. decembra

Objavljeno:

Hapšenje Dragoljuba Simonovića, prvog čoveka opštine Grocka osumnjičenog da je naručio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, odigralo se juče u ranim popodnevnim satima. Svedoci iznenadnog privođenja su opisali trenutak u kom je predsednik opštine uhapšen.

Prema njihovim rečima, Simonović se juče u pratnji nekolicine prijatelja i poslovnih saradnika zatekao u restoranu "Vinogradi" u Grockoj. Ovaj luksuzni objekat na gročanskom vidikovcu bio je stecište poslovne i političke elite još u vreme Josipa Broza Tita, a nedavno je renoviran. Simonović je tamo, kažu za "Blic" upućeni, bio čest i rado viđen gost.

Predsednik opštine je, kao što smo naveli, opušteno došao u restoran na ručak ne sluteći šta ga čeka. Ubrzo su u objekat ušla i dvojica policajaca u civilu. Simonović im se obratio rečima:

- Dobar dan momci, hoćete da sednete, da popijete nešto sa nama?

Umesto kafe, gročanski moćnik poslužen je - lisicima. Policajci u civilu su mu kratko odgovorili da su došli da ga hapse, odveli ga od stola i premestili u policijsku stanicu, gde mu je, po naredbi tužioca, određeno dvodnevno zadržavanje. Prema nezvaničnim informacijama, Simonović će sutra pred postupajućeg tužioca.

Podsećamo, predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović uhapšen je zbog sumnje da stoji iza paljenja kuće novinara Milana Jovanovića.

Simonović je uhapšen zbog sumnje da je naredio vandalima paljenje kuće novinara u noći između 11. i 12. decembra. Drugo osnovno tužilaštvo je potvrdilo da je Simonović uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

I sam novinar od početka je tvrdio da je napadnut isključivo zbog svog pisanja o malverzacijama i kriminalnim aktivnostima predsednika Opštine Dragoljuba Simonovića, koji, prema njegovim navodima, i stoji iza tog pokušaja ubistva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.