UBILI SE NA ISTI NAČIN KAO I NJIHOV SIN! Potresni detalji velike ljudske tragedije u Borči! (FOTO)
Stravični slučaj samoubistva, Foto: Kurir/Sonja Spasić

STRAVIČNO!

UBILI SE NA ISTI NAČIN KAO I NJIHOV SIN! Potresni detalji velike ljudske tragedije u Borči! (FOTO)

Mesecima tugovali za sinom, ali sa bolom nisu uspeli da se izbore

Objavljeno:

Danas u Borči, muž i žena D.N. i V.N. su izvršili samoubistvo skokom sa zgrade. Bračni par je odlučio da svoje živote okonča na identičan način kao i njihov sin.

- Njihov sin se takođe ubio skokom sa zgrade u Beogradu. Strašna je to tragedija. Oni su se zbog toga iz Zaječara letos doselili u Borču, da bi živeli blizu groblja gde im je sin sahranjen i da bi svaki dan mogli da mogli da obilaze njegov grob - komšije su izjavile za Telegraf.rs.

foto: Kurir/Sonja Spasić

Njihove nabliže komšije su takođe rekli da se bračni par redovno javljao svima u zgradi, kao i da su bili jako fini. O tragičnoj smrti njihovog sina nisu mnogo govorili.

- Rekli su nam kako im se sin ubio, ali nikada nisu pričali ništa više o svom životu. To što su izgubili sina je bilo sve o čemu su razmišljali. Bili su neutešni, a crninu nikada nisu skidali. Sređivali su i renovirali stan, ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. D.N. je bio vrlo aktivan po pitanju zgrade. Ženu smo slabije viđali. Svakoga jutra su išli na groblje - kazao je jedan od komšija.

Isti komšija je rekao da je danas oko pet ujutru čuo viku koja je dolazila iz njihovog stana, ali da mu to nije izazvalo nikakvu sumnju jer su bili "mirni, tihi ljudi".

foto: Kurir/Sonja Spasić

Prvo je mislio da buka dolazi iz stana drugog komšije, ali je, nakon što je došla policija, pomislio je da se vika najverovatnije čula iz stana nesrećnog bračnog para.

- Da sam samo znao šta sledi, odmah bih ustao i otišao da vidim o čemu se radi. Bože, kakva tragedija, jadni ljudi - dodao je komšija.

Oni su na mestu ostavi mrtvi, ali je po nezvaničnim informacijama, njihov rođak nešto ranije pozvao policiju i obavestio ih o pozivu koji je dobio od D.N. i u kom je rekao da će on i supruga izvršiti samoubistvo.

BONUS VIDEO:

(espreso.co.rs / kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.