LICE MU IZGORELO U POŽARU, A MAJKA STRADALA! Lekari se sada bore za život NIŠKOG REPERA (FOTO)
Goran Ilić teško je povređen, stanje i dalje kritično!, Foto: Facebook

UZNEMIRAVAJUĆE

LICE MU IZGORELO U POŽARU, A MAJKA STRADALA! Lekari se sada bore za život NIŠKOG REPERA (FOTO)

Nesrećni čovek je u požaru zadobio teške opekotine lica, a disajni putevi su mu oštećeni zbog udisanja dima i gareži

Objavljeno:

Nišlija Goran Ilić (40), koji je u utorak teško povredjen u požaru u kome je nastradala njegova majka Vera Ilić (74), i dalje se nalazi u teškom stanju i lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za njegov život, kazali su danas u toj zdravstvenoj ustanovi.

Prema rečima lekara, Ilićevo stanje je teško ali se nije pogoršavalo od kako je primljen na Kliniku za anesteziju i intezivnu terapiju. Nesrećni čovek je u požaru zadobio teške opekotine lica, a disajni putevi su mu oštećeni zbog udisanja dima i gareži.

"Pacijent je po prijemu u bolnicu aspiriran, intubiran i priključen na aparat za veštačko disanje", izjavili su u niškom Kliničkom centru.

Tačan uzrok požara koji je juče nešto pre šest časova izbio u stanu u potkrovlju zgrade u Ulici Milana Rakića još nije poznat, ali se pretpostavlja da je vatra planula zbog varničenja produžnog kabla.

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje požara, ali je stan u kome su Ilići živeli potpuno uništen.

Vatrogasci su, prema nezvaničnim informacijama, Gorana pronašli bez svesti pored izlaznih vrata stana, dok je njegova teško bolesna i nepokretna majka Vera pronadjena na krevetu na kome je provela poslednjih nekoliko godina života.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.