Niškog dečaka (17) i devojčicu (13) zamalo da deportuju u Iran: Predstavljali se kao migranti!

ODBEGLI ZALJUBLJENI PAR

Niškog dečaka (17) i devojčicu (13) zamalo da deportuju u Iran: Predstavljali se kao migranti!

Deca su u Bugarsku ušla pešice, a zatim se prijavila kao izbeglice iz Irana, s namerom da se dokopaju Zapadne Evrope
Objavljeno:

Odbegli niški zaljubljeni par - Momčilo Petković (17) i Anđela Stojnev (13), pronađen je juče u izbegličkom kampu u Sofiji. Nestala deca pronađena u Bugarskoj posle nedelju dana! (FOTO) Deca su u Bugarsku ušla pešice, a zatim se prijavila kao izbeglice iz Irana, s namerom da se dokopaju zapadne Evrope. - Situacija se zakomplikovala kada su bugarske vlasti odlučile da ih deportuju u Iran. Tada su deca rekla ko su i odakle su, a Momčilo je pozvao oca - kažu u policiji. NI TRAGA NI GLASA OD NESTALE DECE: Momčila (17) i Anđele (13) nema već 4 dana! Momčilova majka Aleksandra kaže da ih je pozvao juče posle podne. - Rekao je: „Tata, dođi po mene“. Zaplakala sam. Samo da dođe kući da ga zagrlim - kaže Aleksandra.

Granična policija
Ona kaže da su odmah obavestili policiju i Ministarstvo spoljnih poslova, a dečakov otac se odmah zaputio u Bugarsku. - Momčilo je jako vezan za sedmogodišnjeg brata. Imao je sve, verovatno je ta ljubav kojom smo ih obasipali proradila pa nas je pozvao telefonom. Nije mi samo jasno kako su dva deteta od 17 godina i 13 godina uspela da prevare ceo sistem i pređu granicu - kaže Aleksandra. SRPSKA DECA NESTALA PRE 3 DANA: Mokri i gladni stopirali do Knjaževca, onda im se gubi trag! (FOTO) Ona kaže da cela porodica nije ni spavala ni jela poslednjih sedam dana. - Koliko sam se brinula za svog sina, toliko sam brinula i za to drugo dete. Svašta je moglo da im se desi. Mi smo od početka i sumnjali da su prešli granicu. Neki mi je majčinski instinkt proradio, ali su me svi ubeđivali da je to nemoguće. Veliku zahvalnost dugujemo inspektoru Bratislavu Timotijeviću iz niške policije, koji je sve vreme bio uz nas. Imali smo osećaj kao da se radi o njegovom detetu, toliku je pažnju poklanjao - kaže Aleksandra.
Momčilo i Anđela su nestali prošlog petka ujutru, kada su, svako iz svoje kuće, krenuli u školi, ali se tamo nisu pojavili. Roditelji oboje dece odmah su po otkrivanju njihovog bekstva posumnjali da su zajedno pobegli. Njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi, kojoj su se protivili Anđelini roditelji smatrajući da je ona premlada za vezu. Nestanak je odmah prijavljen policiji, koja je započela potragu. Njihove slike objavljene su u medijima uz apel da se javi svako ko ih primeti. Dva dana posle nestanka primećeni su u Knjaževcu. Otad do juče, od njih nije bilo nijednog traga. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.