OVI DOKAZI KONAČNO OTKRIVAJU UBICU JELENE MARJANOVIĆ: Na čelo istrage dolazi NOVI ČOVEK, svi prospusti biće rešeni!
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

OBRT U SLUČAJU

OVI DOKAZI KONAČNO OTKRIVAJU UBICU JELENE MARJANOVIĆ: Na čelo istrage dolazi NOVI ČOVEK, svi prospusti biće rešeni!

Potrebno je da se izvrši prostorno-vremensko veštačenje svih snimaka sigurnosnih kamera koje se nalaze na kući u Ulici put za Crvenku

Objavljeno: 22.01.2019. 22:38h
  • 28

Postupak koji se u Višem javnom tužilaštvu vodi protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović u prethodnom periodu bio je na "stendbaju", a razlog je zamena postupajućeg tužioca, prenose mediji.

Naime, nakon što je prethodna zamenica višeg javnog tužioca koja je vodila slučaj ubistva pevačice Jelene Krsmanović unapređena prelaskom u Tužilaštvo za ratne zločine, slučaj Marjanović ostao je da čeka ko će da ga preuzme.

foto: Kurir

Krajem decembra prošle godine, nakon nekoliko nedelja neizvesnosti ko će slučaj da preuzme, zamenik javnog tužioca, koji je nedavno unapređen prelaskom u Više tužilaštvo, dobio je možda najkompleksniji slučaj u novijoj istoriji - slučaj ubistva pevačice Jelene Krsmanović.

Ovaj tužilac stoga imaće veoma težak zadatak - da ispravi sve greške koje su napravljene još od početka istrage i dopuni optužnicu novim dokazima, čije je izvođenje naložio Apelacioni sud, kada je optužnica po drugi put vraćena na dopunu.

Potrebno je da se izvrši prostorno-vremensko veštačenje svih snimaka sigurnosnih kamera koje se nalaze na kući u Ulici put za Crvenku, odnosno svih kadrova koji gledaju na nasip, piše Blic. 

foto: Kurir

Takođe, Biološkom fakultetu dostavljen je bris DNK uzet sa desne ruke sa ogrebotine Zorana Marjanovića odmah po pronalasku tela.

"Navedeni materijal nikada nije otvaran i veštačen. U tom smislu je neophodno da se obavi DNK veštačenje istog, radi utvrđivanja da li se u DNK materijalu sa ogrebotine uočava prisustvo materijala Jelene", stoji u nalogu za dopunu optužnice.

Takođe, dostavljen je nalaz krvi sa zadnjeg sedišta mercedesa, koji pripada Jeleni, a reč je o jačem tragu krvi. Međutim, on nikada nije veštačen, odnosno nije uvrđeno koliko je star i na koji način je mogao nastati.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media