TRAGEDIJA U NIŠU: Majka stradala u požaru, sin u teškom stanju prebačen u bolnicu! (VIDEO)
Požar u Nišu, Foto: ČITALAC KURIRA

strašno

TRAGEDIJA U NIŠU: Majka stradala u požaru, sin u teškom stanju prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Požar je izbio u stanu u nadgradnji pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju

Objavljeno: 09:47h

Nišlijka V. I. (76) nastradala je u požaru koji je izbio jutros u stanu u zgradi u Ulici Milana Rakića 1a u niškom naselju Palilula, dok je njen sin G.I. (40) u teškom stanju prevezen u Klinički centar u Nišu.

Požar je izbio u stanu u nadgradnji pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju.

G.I. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je reanimiran.

Požar su lokalizovali pripadnici vatrogasno spasilačke brigade Sektora za vanredne situacije iz Niša koji su još uvek na terenu.

- Čuli smo neko pucketanje, a potom osetili da se dim širi po zgradi. Brzo su stigli vatrogasci i evakusili sve stanare. Nismo mogli ništa da ponesemo sa sobom. Izlazili smo poluobučeni na kiši noseći decu ali srećom osim bake i njenog sina niko drugi nije povređen - kaže komšinica.

Prema navodima komšija, požar je primetio prvo mladić iz susedne zgrade preko puta i alarmirao vatrogasce koji su sa tri vozila, opremljeni i dugim merdevinama, stigli za desetak minuta kad i Hitna pomoć. Nažalost, baki veri nije bilo pomoći, ugušila se od dima.

Uzrok požara se utvrđuje ali pošto zgrada ima centralno grejanje sumnja se da je vatra izbila od opuška ili rešoa. Istraga je toku.

Čitalac Kurira Aleksandar poslao je snimak na kojem se vidi dramatično gašenje požara jutros u Nišu u toku kojeg su se vatrogasci borili sa vatrenom stihijom u stanu na krovu zgrade.

- Šaljem vam i sliku iz svog stana slikanu neposredno nakon što sam pozvao vatrogasce u 5.34 sati. Snimak je nastao jutros oko 6 kada su vatrogasci gasili požar - napisao je čitalac Aleksandar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.