Stigla presuda: Mimi Oro osuđena zbog elitne prostitucije! (FOTO)

NAJSTARIJI ZANAT

Stigla presuda: Mimi Oro osuđena zbog elitne prostitucije! (FOTO)

Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora i izdržala je polovinu kazne, ali sada neće morati da se vraća iza brave jer joj je novčana sankcija uračunata u presudu
Objavljeno:

Starleta Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro (25), koja je bila uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom, kažnjena je na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara, saznaje „Alo!“ od izvora u Prekršajnom sudu u Beogradu. Kraljice hrabrosti: 10 srpskih zvezda koje su izgubile bebe, ali su opet zasijale! (FOTO) Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora i izdržala je polovinu kazne, ali sada neće morati da se vraća iza brave jer joj je novčana sankcija uračunata u presudu. - U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe - rekao je izvor lista Alo.

Marina Lopičić
- Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i „diplomu“ prostitutke - otkriva naš sagovornik. Živanovićeva je, kako je "Blic" ekskluzivno pisao, sa još sedam devojaka uhapšena u decembru pretprošle godine, a terećena je da se bavila najstarijim zanatom na svetu. U ženskom zatvoru u Požarevcu je izdržala polovinu zatvorske kazne od osam dana, na koju je tada osuđena.
Na slobodi se našla nakon što je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata na presudu. Veće Prekršajnog apelacionog suda je tada utvrdilo postojanje bitnih povreda postupka, ukinulo predmet i vratilo ga Prekršajnom sudu na novo odlučivanje, a proces je okončan nakon godinu dana.
Starleta iz Jagodine je kod sudije za prekršaje poricala da se bavi elitnom prostitucijom i molila da je ne šalju iza brave. Ona je ranije u medijima pričala da „prostitucija postoji i na estradi, među poznatim ljudima“ i dodala da je i sama dobijala nepristojne ponude. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.