NASTAVNICI JE UMRLA NA RUKAMA: Milica (14) je otišla u zbornicu po  dnevnik, NA ČAS SE VIŠE NIJE VRATILA!
Milica je otišla u zbornicu po dnevnik, NA ČAS SE VIŠE NIJE VRATILA!, Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

TUGA DO NEBA

NASTAVNICI JE UMRLA NA RUKAMA: Milica (14) je otišla u zbornicu po dnevnik, NA ČAS SE VIŠE NIJE VRATILA!

Škola zbog Miličine smrti juče nije radila

Objavljeno: 09:08h

Milica Anđelković (14), učenica sedmog razreda Osnovne škole „Branko Radičević” u Maradiku, kod Inđije, koja je preminula u četvrtak u zbornici, sahranjena je juče na mesnom groblju.

Kako saznajemo, devojčici je pozlilo posle drugog časa, kada je otišla u zbornicu po dnevnik. Nastavnici koji su se zatekli u zbornici pokušali su da joj ukažu prvu pomoć. Bili su pored nje sve do dolaska ekipe Hitne pomoći, koja je pokušala da je vrati u život, ali, nažalost, nije joj bilo spasa.

- Milica je odjednom pala na pod. Prva joj je u pomoć priskočila jedna nastavnica, koja je bila najprisebnija. Davala joj je veštačko disanje, masirala joj srce. Davala je sve od sebe samo da je povrati! Milica joj je bukvalno izdahnula na rukama. Lekari su takođe pokušavali da joj uspostave puls. Više puta su je reanimirali, ali bez uspeha… O Milici mogu da kažem da je bila retko divno dete, puno ljubavi, topline i razumevanja za svakog, uprkos svojim zdravstvenim problemima. Bolovala je od srčanih problema, a kada se na to dodao pubertet, evo šta se dogodilo - ispričala je za „Alo!“ nastavnica koja se zatekla u zbornici, ali je insistirala na anonimnosti.

Škola zbog Miličine smrti juče nije radila. Dve zastave su stajale na pola koplja, jedna državna, a druga crna, u znak žalosti. Na ulaznim vratima stajala je Miličina čitulja, dok su u holu bile njena slika i knjiga žalosti.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.