SRĐAN JE OSUĐEN NA 18 GODINA ROBIJE: Pre godinu dana IZBO BAKU DO SMRTI, pa otišao u IGRAONICU!
Pre godinu dana IZBO BAKU DO SMRTI, Foto: Novosti

TRAGEDIJA

SRĐAN JE OSUĐEN NA 18 GODINA ROBIJE: Pre godinu dana IZBO BAKU DO SMRTI, pa otišao u IGRAONICU!

Rumljanin Srđan Mijailović (24) osuđen je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici nepravnosnažnom presudom na 18 godina zatvora, zbog ubistva Mire Šarac (64), babe po majčinoj strani.

Objavljeno:

Zločin koji je potresao ne samo Rumu već i region, odigrao se 24. januara prošle godine, kada je Srđan sa više uboda nožem usmrtio svoju babu, pokupio joj novac, platne kartice i zlato, a onda otišao u igraonicu gde je posle nekoliko sati uhapšen.

Na ovaj krvav zločin Božidaru Šarcu (71), suprugu žrtve i Srđanovom dedi, ni posle godinu dana ne blede slike na ovu porodičnu tragediju.

"Bio sam na izricanju presude, kada je rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo. Ali džaba njegovog kajanja, kada njoj više povratka nema. Nažalost, droga ga je uništila, ona ga je dovela do toga. Mi ne idemo njemu u posete. Žao mi ga je, žao mi je i supruge. Ko ima pravo nekome da oduzima život" , upitao se Božidar Šarac.

Ovaj penzioner je sa suprugom Mirom živeo u stanu u naselju Igralište, gde se i desio zločin, prema istrazi, između 11 i 12 sati, tog kobnog 24. januara.

"Kako mi je, ne pitajte me!? Sam sa sobom pričam, plačem. Odem da prošetam, zovu me stalno ćerka i sin… Nedostaje mi žena. Žao mi je što je to uradio, uništio je njen i svoj život"- govori skrhan bolom i tugom ovaj čovek.

Kako kaže, još se seća prizora koji je zatekao kada se tog popodneva vratio u stan.

"Ja sam Miru oko 13 sati pozvao, ali se nije javila na telefon, da bi se on kasnije javio na njen mobilni, što me je začudilo" , priseća se Božidar.

"Kada sam ga upitao gde je baba, rekao je da je otišla u komšiluk i zatim me upitao kada ću se ja vratiti. Stigao sam oko 16 časova, on je i dalje sedeo u stanu. Počeli smo da se raspravljamo, tražio sam da mi kaže gde mi je supruga, koškali smo se, a onda mi se otrgnuo iz ruku i pobegao. Odem do kupatila i zateknem stravičan prizor. Policiji je rekao da je i mene hteo da ubije…" , priča on.

Kada je Srđan došao u stan kod babe, ona mu je skuvala kafu, a zatim legla na krevet da se odmori. Tada je izvadio nož, za koji je rekao policiji da ga je nosio sa sobom. Potom je naneo ubodne rane nesrećnoj ženi po vratu.

BONUS VIDEO:

PUTINOVO OBEZBEĐENJE VERUJE KURIRU! Jedini smo prišli automobilu u kome se nalazio predsednik Ruske federacije!

(Espreso.co.rs / Mitrovica.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.