OTKRIVEN RAZLOG LIKVIDACIJE BLAGOJEVIĆA! Pozadina ubistva kod Pupinovog mosta povezana s mračnim tajnama podzemlja
Pupinov most, Foto: Facebook

epilog

OTKRIVEN RAZLOG LIKVIDACIJE BLAGOJEVIĆA! Pozadina ubistva kod Pupinovog mosta povezana s mračnim tajnama podzemlja

Ubistvo u Zemunu

Objavljeno: 18.01.2019. 10:23h
  • 41

U automobilu "mercedes" koji je vozio N.B. a koji je likvidiran u eksploziji automobila bombe 27. decembra 2018. kod Pupinovog mosta u Zemunu, pronađen je heroin.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da ga je eliminisala konkurencija u trgovini drogom, iako se prvo sumnjalo da je likvidiran iz osvete za ubistvo.

Sumnja se da je u "mercedesu" koji je vozio B. bila podmenuta mina nalik protivtenkovskoj, koja je bila povezana sa papučicom gasa.

foto: Damir Dervišagić

Ne isključuje se mogućnost da je ubijen jer je želeo da se samostalno bavi kriminalom, pa da je zbog toga na kraju platio glavom.

- U automobilu koji je Ratnik koristio posle likvidacije je pronađena izvesna količina heroina. Zbog toga sumnjamo da je likvidiran kada je išao da dostavi drogu. U njegovom stanu pronađen je "hekler", zbog čega je pokrenut još jedan pravac istrage. Ne isključujemo mogućnost da se B. povezao sa nekom grupom dilera i da je pokušavao da se ubaci u posao na veliko. Sumnjamo da je za to saznala ekipa na čiju je teritoriju upao, pa ga je zbog toga eliminisala. Nađeni hekler ukazuje na to da je moguće da je bio umešan u neke likvidacije, ali se to još istražuje - objašnjava sagovornik.

 

Prema njegovim rečima, B. je svojevremeno, kao mlađi, pripadao nekim kriminalnim grupama sa područja Novog Beograda i Zemuna.

- B. je, kako se sumnja, 2002. godine pretukao D. Ć., koji se jedva oporavio od povreda. Ubrzo posle toga je i pobegao iz zemlje u Australiju. Tamo se, kako se sumnja, takođe bavio kriminalom. Naši zemljaci tamo rade sintetičku drogu ekstazi, a poslednjih godina i kokakin. B. je sredinom 2015. godine proteran iz Australije, posle čega je otišao u Ameriku, a na kraju se vratio u Srbiju. Ne isključujemo mogućnost da je po povratku aktivirao stare kontakte, ali nije računao na ekipe koje su spremne sa ubiju za teritoriju! - priča sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Prema njegovim rečima, u toku prošle godine ubijeni su pojedini igrači koji su po povratku sa robije ili iz inostranstva želeli da se samostalno uključe u posao sa drogom.

 

(Espreso.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media