MRTVU MAJKU 2 GODINE ČUVAO U ŠUPI! Kazna koju će platiti za to je I VIŠE NEGO BIZARNA!
Foto: VLADA ŠPORČIĆ

istraga u toku

MRTVU MAJKU 2 GODINE ČUVAO U ŠUPI! Kazna koju će platiti za to je I VIŠE NEGO BIZARNA!

Smrt je bila uredno prijavljena, niko nije krao penziju pokojnice

Objavljeno: 15:15h

Beogradska policija traži Radovana V. (55) zbog sumnje da je još 2016. godine svoju majku, umesto na groblju, "sahranio" u šupi na porodičnom imanju u Makiškoj ulici, u naselju Železnik pišu beogradski mediji.

Leš umotan u najlon, u mrtvačkom drvenom sanduku, pronašla je Đevrija Jašari (30), koja živi u blizini tog imanja. Đevrija je odmah obavestila policiju i sačekala patrolu na licu mesta.

Izvor iz istrage kaže da je proverom utvrđeno da je vlasnica tog imanja umrla prirodnom smrću pre skoro tri godine.

Smrt je bila uredno prijavljena, niko nije krao penziju pokojnice, a obdukcija je pokazala da starica nije preminula nasilnom smrću. Trenutno pokušavamo da pronađemo naslednieke.

Utvrđeno je da je naslednik pokojnice izvesni Radovan V. (55), koji je prijavljen na sasvim drugoj adresi u Beogradu i policija sada pokušava da stupi u kontakt s njim kako bi razjasnio zašto je majčin leš ostavio u šupi. Po svemu sudeći, on nije imao para da plati grobno mesto, pa je pokojnicu praktično sakrio.

Inače, prema Zakonu o sahranjivanju i grobljima, ukop pokojnika može se vršiti samo na grobljima. Ukoliko se neko ogluši o ovu odredbu i ukop obavi van groblja, čak i ako je to želja pokojnika, preti mu novčana kazna od 1.000 do 50.000 dinara.

Kazna

Nasledniku pokojnice preti kazna od 1.000 do 50.000 dinara, jer je nije sahranio na groblju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.