NASILNI VOĐA ANĐELA PAKLA, ARKANOVO KUMČE! U velikoj akciji policija tragala i za ovim krimosom, ali im je UMAKAO
Miljan Vuković, Foto: Marina Lopičić

U BEKSTVU

NASILNI VOĐA ANĐELA PAKLA, ARKANOVO KUMČE! U velikoj akciji policija tragala i za ovim krimosom, ali im je UMAKAO

U krivičnom dosijeu Miljan Vuković ima dela koja se vezuju za nasilničko ponašanje, a pod posebnom obradom policije bio je zbog sumnje da je glavna spona između lopova iz "Pink Pantera" i kupaca sa Bliskog istoka

Objavljeno:

U velikoj akciji MUP Srbije juče je tragano i za Miljanom Vukovićem, vođom ozloglašene i kontroverzne bajkerske grupe "Anđeli pakla" ("Hels Ejndžels"), međutim policija mu nije ušla u trag, te on nije uhapšen.

Vuković je inače glavni predvodnik ove bajkerske grupe u Beogradu. On je inače sin Vuka Vukovića, nekadašnjeg vlasnika kazina "London" i kuma Željka Ražnatovića Arkana.

Vuković je u "Anđelima pakla" zadužen za sigurnost kluba i pretendent je na mesto predsednika organizacije.

Tu funkciju trenutno drži Dragoljub Lapadatović (58), srpski lekar koji živi u Švedskoj, ali praktično od osnivanja Vuković vodi klub.

foto: Marina Lopičić

"Anđeli" su inače zatvorena organizacija, hijerarhijski ustrojena. Skoro svi u toj grupaciji imaju kriminalni dosije, uključujući i Vukovića.

U krivičnom dosijeu Miljan Vuković ima dela koja se vezuju za nasilničko ponašanje, a pod posebnom obradom policije bio je zbog sumnje da je glavna spona između lopova iz "Pink Pantera" i kupaca sa Bliskog istoka.

- Policija je tada pod prismotrom držala njegovo poštansko sanduče zbog sumnje da su lopovi tu ostavljali dijamante, koje je Vuković potom dalje preprodavao - rekli su u policiji.

On je privođen i pre dve godine kada je izboden jedan od vlasnika fudbalskog kluba Sinđelić, Velimir Jovović Velja ispred kafića "Orlovi". Navodno, Vuković se tada sa svojom ekipom pojavio na proslavi Jovovićevog rođendanan i zbog toga je izbila svađa, a potom i tuča u kojoj su vađeni noževi.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.