KRALJ SINTETIČKIH DROGA IPAK DOLIJAO! Čombe je u BELOJ KNJIZI MUP-a, on je krimos koji je dugo izmicao policiji!
Čombe je u BELOJ KNJIZI MUP-a, Foto: Kurir

akcija policije

KRALJ SINTETIČKIH DROGA IPAK DOLIJAO! Čombe je u BELOJ KNJIZI MUP-a, on je krimos koji je dugo izmicao policiji!

Hapšen je 2013. godine na prelazu Gradina pri pokušaju bekstva iz Srbije u Bugarsku

Objavljeno:

Ljubiša Lindo (43), zvani Čombe, organizator kriminalne grupe koja je imala najveću fabriku za proizvodnju sintetičkih droga u Evropi uhapšen je noćas u velikoj akciji policije.

Čombe je od ranije poznat onima koji su mu stavili lisice na ruke kao organizator kriminalne grupe koja je imala najveću fabriku za proizvodnju sintetičkih droga u Evropi.

Hapšen je 2013. godine na prelazu Gradina pri pokušaju bekstva iz Srbije u Bugarsku.

On je uhapšen i 2003. kada je pronađena je droga i supstance za njeno pravljenje u fabrici i laboratorijama u Novoj i Staroj Pazovi i Šimanovcima, čija je vrednost procenjena na 50 miliona evra.

Tada je u uhapšeno 30 osoba. Lindo je osuđen na pet godina zatvora, ali je dve godine odležao u pritvoru, iz kojeg je pušten marta 2005. Od tada je u bekstvu.

Član grupe Milana Zarubice uhapšen je sa falsifikovanim pasošom i odmah je sproveden na izdržavanje kazne u Okružni zatvor u Beogradu.

U “Beloj knjizi” MUP-a o Čombetu se navodi da trguje drogom, zbog čega je nekoliko puta hapšen, ali je izbegao odgovornost. Stoji i da je sklon nasilničkom ponašanju i upotrebi oružja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.