SAZNALA SAM DA MI JE SIN UMRO NA TV-U, SAMO DA MI UNUK NE UMRE: Ispovest majke mladića koji je poginuo u UDESU!
Policija, ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

KOD KRUŠEVCA

SAZNALA SAM DA MI JE SIN UMRO NA TV-U, SAMO DA MI UNUK NE UMRE: Ispovest majke mladića koji je poginuo u UDESU!

Mirjana Tamburić, majka Stefana Ilića koji je nastradao u sudaru automobila i autobusa kod Kruševca, za stravičnu nesreću saznala je putem medija!

Objavljeno: 10.01.2019. 16:11h
  • 241

Na televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom poresena Mirjana Tamburić, majka nastradalog vozača Stefana Ilića. - To je moj sin poginuo, Stefan. Bar da mi se snaja i beba izvuku...

Njen Stefan, dodaje, bio je dobar vozač, ali u ovoj situaicji, priča, pomoći za njega i sve putnike u kolima, nije bilo.

- Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, levu stranu.... kaže Mirjana. - Žive u Đunisu, moj sin sa snajom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno... Čekali su prvo dete...

Telo Mirjaninog sina, Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom “Kruševacprevoz”. ”Fijat” za čijim je volanom bio Stefan kretao se iz pravca Kaonika ka Kruševcu, dok je autobus išao iz suprutnog pravca, tzv. starim putem Kruševac-Niš.

Bonus video:

(Espreso.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media